1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Ilusate juuste saladus: kvaliteetsed mõtted, sisemine ilu ja usaldusväärne juuksur
Ilusate juuste saladus: kvaliteetsed mõtted, sisemine ilu ja usaldusväärne juuksur

Ilusate juuste saladus: kvaliteetsed mõtted, sisemine ilu ja usaldusväärne juuksur

Tartu Sasipea salong sai alguse paljuski juhuste kokkulangemisest ja soovist astuda mugavustsoonist välja, tehes midagi omanäolist. Kevadised õhtused jalutuskäigud viisid tihti Tartu kesklinna äripindasid vaatama, mis olid kinnisvaraportaalis üleval. Ükski ei olnud piisavalt hea, kuni leiti ruum Fortuuna tänaval. Hea asukohaga, tasuta parkimine ja parajalt suur omaette toimetamiseks. Nii saigi kolm kuud hiljem ruumi rendile võtta. 2020. aastal 1. novembril sai salong 4-aastaseks. Sasipea salong oma hubasuse ja sooja vastuvõtuga tekitab klientidele tunde, et seal tahaks lausa elada.

Perefirma sai alguse ühistest unistustest

Sasipea on perefirma, mis sai alguse, kui 2015. aastal liitus Kaubi Raekoja platsil asuva salongiga, kus Liisa oli juba mitmeid aastaid töötanud. Ühised huvid ja ühised tegevused viisid nad kokku paariks.

Nende sõnul unistavad suurem osa juuksuritest oma salongi avamisest ning nii oli ka neil. Vestluse käigus nad mõistsid, et tahavad luua sarnases stiilis ja väärtustega koha, nii sai sellest nende ühine unistus, mis aasta hiljem realiseerus. “Sellest hetkest alates oleme osanud töö ajal kolleegid ja eraelus elukaaslased,” ütlevad nad. “Ei ole paremat asja, kui saab päeva lõpus reflekteerida sama eriala inimesega oma mõtteid ja tundeid. Arutelud on tavaliselt väga õpetlikud ja edasiviivad.

2020. septembrist võivad nad öelda, et Sasipea salongist on kasvanud välja perefirma – kui alguses olid Kaubi ja Liisa kahekesi, siis nüüd on nendega liitunud ka väike poiss, kes Sasipeast tõelise perefirma teeb.

4. sünnipäev uutes ruumides

Olles töötanud kaks aastat väiksel üüripinnal, said nad aru, et see pind jääb väikeseks. Keeruline oli leida ruumi noorematele juuksuritele ja praktikantidele. Nii alustati otsinguid uute ruumide leidmiseks. Neile meeldis Ülejõe piirkond ja nende sõnul on sealne arendus viimastel aastatel elavdunud. Nad said võimaluse ehitada täitsa uue juuksurisalongi 200 meetrit nende esimesest Sasipea salongist. “Kuna soetasime seekord omale kinnisvara, siis lõime väga aktiivselt kaasa ehitamiseprotsessis,” ütlevad nad. “Eelnevalt näinud teiste eksimusi salongi sisustamisel ja ehitamisel, olime väga teadlikud, milliseid vigu me ei sooviks salongi ehitusega teha.”

Uue salongi ehitamine võttis aega kaks aastat – see aeg oli täis pingelisi olukordi, teadmatust, riskimist ja läbirääkimisi. Kuidas ühest juuksurist pidi saama arendaja, ehitaja, sisekujundaja. „Keerulist aega aitab leevendada klientide positiivne tagasiside“ sõnab Kaubi.

Tööalaselt tahaksid nad tulevikus tegeleda rohkem noortemate juuksuritega. Mõlemad on läbinud juuksur tase 5 koolitused ning Kaubi õpib Tartu ülikoolis kutseõpetajaks, et saada rohkem teadmisi õpetamisest. Eraelus tahavad nad aga olla head ja mõistlikud lapsevanemad.

Juuksed on naise ehe

Et juuksed oleks alati ilusad, sõnavad juuksurid, on tähtsaim armastada isennast. Sisemisest ilust ja kvaliteetsest mõtetest tuleb ka väline ilu. Seejärel on väliseks kasutamiseks sinu usaldusväärne juuksur ja kvaliteetsed tooted. Usalda oma juuksurit, kuna tema teab sinu juustest rohkem, kui sa ise võid teada. Juuksur oskab soovitada tooteid, mis sobivad sinu elustiiliga ja vajalikud sinu juustele.

Popimad juuksehooldused praegu Sasipea salongis on La Biosthetique Protection Cheveux Complexe – Pcc juuksehooldus, mis taastab ja tugevdab juuksestruktuuri.

Sasipea salongis peetakse edu saladuseks just suurepäraseid kliente, tänu kellele on inspiratsiooni areneda ning pakkuda aina paremaid tingimusi ja kvaliteeti. Ka pole väiksem roll kollektiivsel heal koostööl ning ühistel väärtustel.

Head Uudised GoodNews