1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Ivo Nikkolo kevadised päikesekiired ning minimalistlikud lõiked
Ivo Nikkolo kevadised päikesekiired ning minimalistlikud lõiked

Ivo Nikkolo kevadised päikesekiired ning minimalistlikud lõiked

Foto: Aivar Pärtel
Foto: Aivar Pärtel

Ivo Nikkolo kevadsuvine kollektsioon segab kokku klassika ja värsked kevadmeeleolud ning kutsub sind nautima ehedaid hetki ka kõige kiiremas päevas.

Ivo Nikkolo kevad on väljapeetult naiselik, avades tärkamise hooaja särava oranžiga, millele sekundeerivad malbed beežid ja pastelsed toonid ning sekka ka kevadise muru roheline puhas värskus. Esimesi päikesekiiri aitab välja kutsuda kirgas päikesekollane.

Kollektsiooni säravaid toone tasakaalustavad lihtsad, minimalistlikud lõiked, mis loovad väljapeetult moodsa meeleolu, muutes kogu kollektsiooni esemed ka omavahel hõlpsalt kombineeritavaks. Võtmeks on siin julge miksimine – õrn mahelilla särava kollasega või tugeva punasega. Elegantse joonega püksid minimalistliku tuunikaga jne.

Miksitud on mugavuse huvides ka Ivo Nikkolole omaseid kvaliteetseid kangaid – pehme lendlev siid ja suvine kerge linane on uusimaid tehnoloogiaid kasutades kokku pandud elastaaniga, mis muudab need kaunid kangad eriti luksuslikuks ja mugavaks.

Ivo Nikkolo naine nõuab endalt ja elult parimat ning selleks, et tema vajaduste ja elutempoga kaasas käia, sisaldab kollektsioon alati terviklikke garderoobi-kombinatsioone, millega saab näiteks minna 2-päevasele ärireisile Londonisse. Isikupärase disainiga värsked ja kaasaegsed kvaliteetsed jakid-püksid, kleidid ja seelikud, mis toodetud tipp-kvaliteeti nõudes siinsamas Eestis, garanteerivad esinduslikkuse kandjale igas seltskonnas ning kingivad seeläbi vabaduse lihtsalt nautida hetke ja keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline.

VAATA GALERIID!

Tuuli Mäemat
Ilu&Moe toimetaja

Head Uudised GoodNews