1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Monton pulbitseb värvidest
Monton pulbitseb värvidest

Monton pulbitseb värvidest

Foto: Aivar Pärtel
Foto: Aivar Pärtel

Tänavune kevadsuvi on kõike muud kui igav. Garderoobid vallutab Montoni pulbitsev värvide, mustrite ja meeleolude voog, mis annab igale nädalale ja kuule oma põneva varjundi.

Kollane ja eriti kahvatukollane on kevadise naistekollektsiooni üks lemmikuid, mängides formaalsemate rõivaste neutraalsete toonide keskel peamise värvi rolli. Naiste kevadiste jakkide-pükste-kleitide siluetid on kuuekümnendate algusest inspireeritud.

Meestegarderoobi läbivaks motiiviks on kevadel geomeetrilised läbilõiked ja kandilised mustrid. Must-valge-hall kooslus on nagu piksliteni suurendatud must-valge foto, millel tugeva aktsentvärvina eristub punane. Ilmade soojenedes lisanduvad kirkad värvid ning loodusfotode trendist tulenevalt ka näiteks t-särgi printi sisse toodud töödeldud lille motiiv.

Kui kevad saab rohkem jõudu, tuleb naiste garderoobi vanade postkaartide pehme värvigamma – kahvatusinine, pehme hall, pastelne roosa ja pisut roostekarva punakaspruun ning aegade hämarusest välja toodud prindid ja mustrid loovad mahedalt romantilise meeleolu.

Kuid mitte ainult värv ei ole sellel hooajal meeleolu looja. Alustades eriti vinge Peruu mustriga ja jõudes välja palmipuude prindini – sellel hooajal on garderoobi oodata tõeliselt kirevat elu! Prindid ja mustrid on peamised tegijad ning uuenduseks traditsioonilistele lillelistele printidele on seekord mängus terve botaanikaaed seal hulgas digitaalselt genereeritud õied. Uudsust näeb kõikjal, ka graafilistes printides – triibu, ruudu ja täpimustrid koos modernsete kunstist inspireeritud teemadega.

Tõeliste trendijärgijatele on naistekollektsioonis laiad maskuliinsed püksid, alt kitsenevad plisseeritud püksid ja kõik püksseelikute versioonid. Klassikutele meeleheaks on saadaval ka suur valik kitsalõikelisi pükse kas eriliste detailide või värvikirevate printidega. Kui asi puudutab seelikuid, on moelavadel mini ja midi pikkusega seelikute üleküllus. Plisseeritud, prinditud, asümmeetrilised, koordineeritud – kõik on olemas Montoni selle hooaja kevad-suvises kollektsioonis.

Kevad võib alata!

VAATA GALERIID!
Fotod: Aivar Pärtel

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews