1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KarKat Fashion toob Eesti turule Hispaania kultusrõivabrändi Pedro del Hierro
KarKat Fashion toob Eesti turule Hispaania kultusrõivabrändi Pedro del Hierro

KarKat Fashion toob Eesti turule Hispaania kultusrõivabrändi Pedro del Hierro

MIXEDRõivakett KarKat Fashion avab 15. mail Viru Keskuses Hispaania kvaliteetrõivabrändi Pedro del Hierro esimese esinduskaupluse Eestis. Kaupluse tootevalik on mõeldud eelkõige linnalikult šiki ja vabaaja stiili austajaile. Kaubamärk on Hispaanias tuntud ka kui Hispaania jalgpallikoondise rõivastaja. Hispaania koondist näeb Pedro del Hierro rõivastes ka tänavuse jalgpalli MMi ajal.

„Hispaanias erakordselt populaarne Pedro del Hierro pakub Lõuna-Euroopale omaseid casual-stiilis rõivaid ja aksessuaare, mis on Eesti rõivaturul väga värske ja eristuv valik,” ütles Baltimaades moegrupi frantsiisi omav KarKat Fashion OÜ tegevjuht Tiina Varamäe. „Kuigi paljudes sihtrühmades on Eestis rõivakaupluste ja kaubamärkide vahel tihe konkurents, on meil kvaliteetriiete valik väike. Muuhulgas on Pedro del Hierro pööranud tähelepanu sellele, et naistel ja meestel oleks võimalik leida ka omavahel harmoneeruvat rõivavalikut, mida meie turul samuti tihti ei kohta. Pedro del Hierro tootevalikus on kõik viimse detailini läbi mõeldud.”

Disainer Pedro del Hierro
Disainer Pedro del Hierro

Moebrändi loojaks on 1948. aastal Hispaanias sündinud disainer Pedro del Hierro, kes elab Madridis ning hoiab rõivaketi käekäigul tänaseni silma peal. Disainer keskendus oma loomingu algusaastatel kõrgmoele, kuid 1982. aastal tuli ta välja oma esimese Pr?t-?-Porter kollektsiooniga, milles rõivad on saadaval kõigis standardsuurustes. Tänaseks on Pedro del Hierro esinduskauplused 21 riigis üle maailma, Baltimaades on Pedro del Hierro esinduskauplus lisaks Eestile avatud ka Leedus Vilniuses.

„Pedro del Hierro loomingut hindavad kõige enam klassikast ning kvaliteedist lugupidavad inimesed,” rääkis Tiina Varamäe. „Kaubamärki iseloomustab läbimõeldud minimalistlikkus, millele lisavad aktsenti emotsionaalsed hispaaniapärased detailid. Pedro del Hierro on hea valik kiire elustiiliga inimesele, kes peab ühelt kohtumiselt kiirustama järgmisele ning seejärel näiteks õhtusele vastuvõtule. Ajatud ja iseloomuga rõivad annavad võimaluse igas olukorras hea ja efektne välja näha.”

Lisaks meeste- ja naisterõivastele pakub Pedro del Hierro erinevaid aksessuaare. Naised leiavad uuest kauplusest nii kotte, salle, kingi kui ka ehteid. Märksõnadeks on elegants ning klassika – peened kontsad, teravad kinganinad, ajatu disainiga käekotid ning julge joonega ehted, mis rõhutavad iga kandja isikupära ning riietust. Meeste aksessuaarivalikus on kingad, sallid ning kotid, millele on iseloomulik klassikaline joon ning tagasihoidlikud toonid.

Pedro del Hierro kevad-suvi 2014:

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Vaata, milliseid elegantseid ülikondi kannab Hispaania jalgpallimeeskond:

Pedro del Hierro (www.pedrodelhierro.com) on 1976. aastal loodud kvaliteetrõivabränd, mis täna kuulub Euroopa ühte juhtivasse rõivatööstusettevõttesse Cortefiel Group (http://www.grupocortefiel.com/). Kontserni kuuluvad veel kaubamärgid Cortefiel, pesubränd women’secret ning noortele suunatud Springfield, mis on kõik tänaseks juba Eesti turule jõudnud. Cortefiel Groupil on 1793 kauplust 63 riigis, ettevõttes töötab üle 8300 töötaja. Baltimaades omab moegrupi frantsiisi KarKat Fashion OÜ.

Head Uudised GoodNews