1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. VAATA TELESAATE KORDUST! KAS TOHIB? Reporter Kristiina Võsu usaldab ennast naiseliku jumestaja ja mehise juuksuri hoolde
VAATA TELESAATE KORDUST! KAS TOHIB? Reporter Kristiina Võsu usaldab ennast naiseliku jumestaja ja mehise juuksuri hoolde

VAATA TELESAATE KORDUST! KAS TOHIB? Reporter Kristiina Võsu usaldab ennast naiseliku jumestaja ja mehise juuksuri hoolde

Kristiina Võsu
Kristiina Võsu

Thaya kauplus-ilusalongi külastanud Tallinna TV reporter Kristiina Võsu täpsustab alustuseks fakti, et ilusalong peaks igale naisel olema teiseks koduks ja võrdleb nähtavat Marbella luksusbutiigiga Hispaanias. Salongi juhataja Kadri Triin Truija sõnul on tegu ideaalse kohakesega kesklinnas, kus saab rahulikult lõõgastuda, samas aga esindab ilusalongi enam kui 30 erinevat brändi just profitoodete osas. Kui jutuks tuleb vajadus kasutada professionaalsete iluloojate abi, selgitab Kadri Triin: “Kui inimene ei tea, kuidas profitoodet kasutada, siis ükskõik, kui hea see poleks, ei pruugi oodatud tulemust tulla!”

Tuntuimateks brändideks Thayas on Kerastas, Guinot, Mary Cohr, Gold ja veel paljud teised, iluprotseduuridest saab nautida kõiki neid, millest naised puudust tunnevad ja seda üksi või koos sõbrannadega. Kadri Triin ütleb, et on müügil olevad tooted ise järele proovinud, seda enam, et uute toodete lisandumisel tehakse läbi koolitus. Tema ise on salongis ühendanud vaba aja tööga, sest seal töötab juuksurina ka tema abikaasa, kelle käe all saab uue soengu ka Kristiina. Thayas käib aeg-ajalt ka üks meesjumestaja õrnemat sugu kauniks tegemas.

KristiinaVõsu-Thaya

Salongi eestvedaja Kadri Triin ütleb, et klassika on alati moes, moe aga loob isikupära. Tema ilunipiks on see, et ta usaldab ennast spetsialistide kätte. See on ka soovituseks kõigile naistele, sest ei pea ju tingimata ennast koolitama, et saada üheks õhtuks kauniks.

Thaya2

Thaya Shop & Salon on professionaalse ilu kodu, kust kõik lausa peavad lahkuma rahuloleva ja rõõmsana. Kadri Triin soovitab naistel enda jaoks aega leida, sest salongis saab iluprotseduure teha turvaliselt meistrite käe all. Tema on oma spetsialistide fänn, lastes neil endale samuti ilusaid emotsioone kinkida. Iluspetsalistiks teeb tema sõnul see, kui pidevalt käiakse kaasas profimaailma uuendustega. Milline aga on ilulooja silmis ilus inimene?
“Kaunis inimene on isikupäraselt loomulik, iluprotseduurid on vaid kaunistavad täiendused, mida ei pea olema palju,” lisab ta. Kadri-Triin märkab ka tänaval inimestes detaile, talle meeldib näiteks loomulik juuksevärv, mille puhul mängitakse ikkagi toonidega.

Thaya1.jpg

Thaya ilusalongi külastavad mitmed tuntud inimesed, näiteks seal iluõhtuid korraldav moeguru Ženja Fokin ja portaali GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina. Iluloojate sõnul peegeldavad staarid emotsioone tagasi, sealt saab tagasisidet, sest inimesed armastavad staare, kes omakorda armastavad nende pakutavaid tooteid.
Thaya Shop & Salon kutsub mehi ja naisi jõulude eel ilusalongi külastama, et pühadele kaunina vastu minna, sealsed protseduurid ja tooted on Eesti inimesele taskukohased ning Thayal on nüüd ka oma e-pood, kust saab ka nõu küsida.

Kõigest täpsemalt saates “Kas tohib?”

VAATA SAATE KORDUST!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews