1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. JÕULUEELSED ILUSOOVITUSED! T&M Ilusalong soovitab naistel leida ennekõike aega iseenda jaoks
JÕULUEELSED ILUSOOVITUSED! T&M Ilusalong soovitab naistel leida ennekõike  aega iseenda jaoks

JÕULUEELSED ILUSOOVITUSED! T&M Ilusalong soovitab naistel leida ennekõike aega iseenda jaoks

8fb2085d-28fb-49ec-bc33-3498afb38993Jõulud on varsti käes, jõulumeeleolu on juba esimesest advendist kohal, kuid kohal on ka murepilved — mida kinkida lähedastele, ja paljudel juhtudel ka küsimus: mida lubada enesele?

Kuna pärast koduseid jõule tuleb kiiresti ka pidudest tulvil aastavahetus, siis kiikavad naised ilusalongide poole — kuidagi võiks ju ka ennast hellitada … Soovitusi jagab T&M Ilusalongi omanik Merilin Markov-Valm.

Mida uut ja põnevat või vana ja head T&M Ilusalong jõulude ajal naistele pakub?

Läbi aegade on nii naistel kui ka meestel jõulusooviks olnud ennast ilusaks sättida ja ilmselt on nii ka eelseisvatel jõuludel. Sel aastal on populaarsust kogunud turule tulnud Mary Cohri näohooldused ning tooted. Teistest populaarsematest protseduuridest on püsimeik, just karvtehnika, kus teostatakse kliendile tattoo põhimõtel kulmud, püsimeigi aparaadiga joonistatakse kulmukarvad, mis tekitavad naturaalse ja loomuliku kulmu efekti. Vanematest ehk siis läbi aegade olnud protseduuridest on alati hinnas pediküür ja küüntehooldus. Pediküüris valitakse viimasel ajal just pediküür koos geellakiga. Kunstküünte hooldus on vana klassika, mis on meie Eesti turul löönud laineid juba 25 aastat. Selle ajaga on küüntemaailm näinud kõike: nii lohakust, glamuuri kui ka loomulikust. Hetkel on moes kliendi tahe. Selle aasta jõuludel on populaarsemad värvid sinine, must ning vana klassika — punane.

5da17836-c873-404d-8168-7a8120814e60

Millised on kõige tüüpilisemad iluprotseduurid, mida naised enne jõule ja aastavahetust salongis käivad tegemas?

Nõutumateks iluprotseduurideks on pediküür geellakiga, püsimeik, geelküüned,juuksuriteenus, ripsmepikenduste paigaldus, näohooldused, kulmude korrigeerimine ja koolitused.

Mis on teie enda lemmikprotseduurid just enne jõule?

Arvan, et iga naine võiks armastada ennast nii palju, et midagi endale lubada. Kindlasti ei kahtle ma selles, et iga protseduur vajab ressursse. Kõik tooted tehakse mingitest toorainetest ehk siis tegelikkuses on võimalik ka kodustes tingimustes ennast kaunina hoida. Peab olema ainult tahtmist. Minul on välja kujunenud kindlad protseduurid, millega iga kuu lasen end hellitada, nendeks on pediküür, küünehooldus ja juuste- ning näohooldus. Paar kuud tagasi hakkas mulle meeldima kanda kulmu peal kahte swarowski kivikest, mis kaunistavad mu kulmu. Soovitan ka teistele.

a0f0f0b8-d6e5-4372-8893-c94abc05926b

Kui paljud Eesti naised üldse käivad enne jõule ja aastavahetust ilusalongis professionaali käe all?

Kindlasti varem käidi rohkem, kui praegusel ajal. Praegu tehakse üldjuhul ära tüüpprotseduurid, mis säilitavad igal päeval korrektse välimuse. Jõuluajal on väljaminekud suuremad, tänapäeva lapsed väga ei lepi ainult ühe nuku ja kommikotiga. Eks see kergendab ka vanemate rahakotti jõulude ajal.

82c40998-51f9-45f0-9885-fbc3467cab36

Andke naistele paar  nõuannet, mida nad saaksid ise kodus enne jõule ära teha, et ennast pühade ajal hästi ja ilusana tunda?

Olen kuulnud tuttavate käest, raadiost ja mujal meedias, kuidas jõulude ajal lapsevanematele selles suures tohuvabaohus ei jää enda jaoks üldse aega. Hea kui jõuab juuksed jõulude ajal ära kammida. Soovitan ka teistele seda, mida teen ise — rahulikku hingamist, mitte miski ei kao kuhugi ega jää tegemata, kui võtate enne jõuluvana tulekut endale tunnikese.

Usutles Joanna Müür

Head Uudised GoodNews