1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KUUM! Punane huulepulk
KUUM! Punane huulepulk

KUUM! Punane huulepulk

Punane huulepulk peapiltPunane huulepulk – see on armastus, kirg ja sära. Kui valid huulepulga toonidest endale punase võid kindel olla, et oled julge ja enesekindel naine. Just punane toon huultel annab erakordse energiatulva juurde justkui võluväel.

Punaseid huuli kandsid juba Mesopotaamia naised 5000 aastat tagasi. Punaste huultega tähistasid nad naiseliku jõudu. Punane suu rõhutabki just ürgnaiselikku jõudu ning annab jõudu seda kõike endas üles leida.

Tihtipeale naised, kes tunnevad end tugevana, armastavad punaseid huuli. See muudab omakorda nende võimu veel suuremaks. Palju naised on ettevaatlikud punase huulepulga intensiivsusega, kuid tegelikult sobib punane kõigile – tuleb vaid teada, milline punane toon valida.

Chaneli meigikunstnik on öelnud, et punane huulepulk on naise näo kuningannaks ning ei talu teisi õukondlasi enda kõrvale.

Olles kahvatu näonahaga tuleks valida erkpunased toonid sinaka pigmendiga. Tõmmuma naha puhul peaks aga valima sügavad, summutatud toonid, näiteks kirss või prunikas pigment.

Kuidas punast huulepulka kasutada?

punane huulepulkNiisuta huuled hoolikalt palsamiga.

Enne huulepulga pealekandmist vajuta huultele salvrätik, et liigne palsam eemaldada.

Võta pintsel ja kanna huulevärv huultele, alustades keskelt ja liikudes servade poole.

Pärast esimest pealekandmist tupsuta salvrätiga ning kanna värv uuesti huultele. Nõnda ei lähe huulevärv laiali ning püsib pikalt paigal.

Ole julge, särav, ole sina ise koos punasega!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews