1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Räägime avameelselt ööriietest ja pesust!
Räägime avameelselt ööriietest ja pesust!

Räägime avameelselt ööriietest ja pesust!

teeme juttu pesust ja ööriietestHelen Allik on Helen Allik Sleepweari looja, kelle näol on tegemist Eesti oma ööriietee disaineriga. Otsustasime temalt jõulude ootuses uurida natukene meeste ootusi naiste riietusele magamistoas.

Helen, mida võiksid eestlased valida jõulukingitusteks? Kas mehed kingivad kergelt naistele pesu või ööriideid?

Jõulud on kallite inimestega koos olemisele lisaks ka kingituste tegemise aeg. Kuna ma ise pole aastaid pidanud pead murdma küsimuse üle, mida oma kallimale sel puhul kinkida, olen selle võrra rohkem teiste inimeste samadele aktsioonidele tähelepanu pööranud. Ööriiete disainerina, kel on jõulud valentinipäeva ja naistepäeva kõrval üks töökamaid perioode aastas, on seda eriti hea teha. Rõõmustav on näha, kuidas tänapäeva noored mehed julgevad ja tahavad sokkide, raamatute ja lillevaaside asemel oma naisele ööriiete näol midagi tõeliselt personaalset ja sensuaalset kinkida.

Mida eelistavad mehed näha naiste seljas öösel? Kas kehtib siiski see, et mida napim seda parem?

Minu kogemused näitavad, et meeste esimene valik naise seljas magamistoas on komplekt nimega “mitte midagi”. Järgmised lemmikud on seksikas öösärk komplektis kimonoga, mis voodisse loomulikult kaasa ei tule. Kuigi naised seda võib-olla uskuda ei taha, meeldivad meestele armsad siidised pidžaamad täpselt sama palju. Kindlasti leidub sellele väitele mõlemast soost vastuvaidlejaid, aga ööriiete disainerina tean, millest räägin. Pärlite ja sulgedega ääristatud stringid ja negližeed on seksikad iga naise seljas, samamoodi on mehe jaoks erutavad ka medõe- või stjuuardessi kleidikestega kostüümimängud, aga oma naise seljas neid iga päev siiski näha ei tahaks.

“Mida napim, seda parem” riietus jääb siiski teemaõhtutesse ja -öödesse ning muul ajal ei taha mees naist näha mitte seksikiisu, vaid “minu oma naisena”.

Mida soovitad meestele?

Eesti mees pole teadupärast kunagi olnud suurem asi sõnaseadja. Initsiatiivikaid tegudeinimesi on järele mõeldes meeste seas samuti vähe. See polnud etteheide – vähemalt mitte kurjalt mõeldud – vaid lihtsalt fakt, Eesti tõugu mees juba on kord selline.

Eesti naine seevastu on julge ja enesekindel, teab oma väärtust ja oskab sellele vastavalt endale ainult parimat tahta. Tundub, et viimasel ajal hakkavad mehed sellest ka aru saama, suudavad end kokku võtta ja pakkuda naistele hoolivust, hellust ja tähelepanu, nagu nad seda väärivad. Ööriiete disainerina on mul suur rõõm näha, kuidas mehed aasta aastalt julgemaks ja loovamaks muutuvad ning oma naistele üha rohkem personaalseid kingitusi öösärgi, kimono või pidžaama näol tahavad teha. Kuidas nad näevad vaeva, et riidekapis ringi piiludes või naise sõbrannaga konsulteerides õige suurusnumber välja selgitada ja kuidas nad disaineriga koostöös just selle õige, oma naisele ideaalse mudeli ja värvikombinatsiooni välja selgitavad. Minu komplimendid meestele, kes seda juba teinud on ja ülejäänutele soovitus – tehke järele!

Millised on sinu jõulusoovid Eesti meestele ja naistele?

Jõulud ei ole ainult söömapidude ja lastele mänguasjakuhjade kokku ostmise aeg. Mehed, pöörake tähelepanu kallile naisele enda kõrval ja kui te oma armastust sõnadega väljendada ei oska, siis tehke seda tegudega. Üks imearmas žest isikliku ja just sellele inimesele mõeldud kingituse näol on väärt rohkem, kui tuhat sõna. Ja uskuge, naised oskavad seda hinnata! Iseennast peab armastama, aga inimest enda kõrval veel rohkem – selle eest, et ta sind armastab.

Ole seksikas naine ja mees, kes hindab seksikat naist!

Helen Alliku ööriided leiad tema kodulehelt: helenallik.com

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews