1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Lilli Jahilo – publikulemmik, keda inspireerib loodus
Lilli Jahilo – publikulemmik, keda inspireerib loodus

Lilli Jahilo – publikulemmik, keda inspireerib loodus

Foto: Riina Varol
Sügis-talvine kollektsioon
Foto: Riina Varol

Lilli Jahilo on bränd, mille eesmärgiks on luua maailma harmooniat ja ilu. Lilli Jahilo kollektsioonide inspiratsiooniallikaks on põhjamaine pidevalt vahelduv ja mitmekülgne loodus. Iga hetke kordumatut ilu püüab moedisainer peegeldada ka oma loomingus. Tihti on selleks vahendiks ilusad tikandid ning mängud kanga drapeerimise ja plisseerimisega. Kirglikkus oma loomingu suhtes ning suur töö on viinud Lilli Jahilo brändi tippu. Tänu suurepärastele saavutustele sai võidetud ka Tallinn Fashon Week’i raames publikulemmiku tiitel!

Mis arvate, miks publik Teid armastab?

Raske öelda. Võin vaid oletada, et ju siis on mu looming inimestele silma ja meelde jäänud ning positiivseid emotsioone pakkunud.

Milliste emotsioonidega võtsite vastu publikulemmiku tiitli?

Olin väga üllatunud!

Kas olete traditsioonilise peremudeli austaja? Teie kollektsioonidest on võimalik leida võrratuid pulmakleite …

Pulmakleitide valmimine on alati väga tore, loominguline ja meeldejääv protsess nii disainerile kui pruudile. On hea meel tõdeda, et viimasel ajal abiellutakse üha rohkem ja vormistatakse ka ametlikult pikki kooselusid, mis annab võimaluse seda hetke tähistada millegi erilise kandmisega.

Olen armastuse poolt ja mida rohkem õnnelikke inimesi, seda parem Eestile!

Mis viis Teid moeloominguni?

Soov maailma ilu juurde luua. Olen moega nii noorest east peale tegelenud, et pole muid erialavalikuid eriti kaalunudki.

Kuidas kogute ideid uueks loominguks?

Ideed tulevad kõikjalt mu ümbert. Elada tuleb mitmekülgselt ja huvitavalt, saada uusi kogemusi ja tunnetada maailma enda ümber.

Millistele rõivastele võiksid naised rohkem igapäevaelus rõhku panna?

Suuremat rõhku võiks panna lihtsatele hästiistuvatele riietele ning vähem ennast igasugu kribu-krabu, kirjute topikeste ja aksessuaaridega koormata.

Millest lähtute oma kollektsioonide loomisel?

Iga kollektsiooni või rõivaeseme loomist alustan tundest. Samuti on oluline, et rõivas peegeldaks praegust ajahetke ning oleks aktuaalne.

GALERII
Sügis-talvine kollektsioon
Fotod: Riina Varol

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Usutles Silva Arbus

Head Uudised GoodNews