1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KOLMAS EKSKLUSIIVNE JUUKSURISALONG! Ly Duglas avas oma kolmanda suure juuksurisalongi Solarises
KOLMAS EKSKLUSIIVNE JUUKSURISALONG! Ly Duglas avas oma kolmanda suure juuksurisalongi Solarises

KOLMAS EKSKLUSIIVNE JUUKSURISALONG! Ly Duglas avas oma kolmanda suure juuksurisalongi Solarises

DuglasDuglas juuksurisalongide juht, stilist ja koolitaja Ly Duglas avas täna oma kolmanda eksklusiivse juuksurisalongi Tallinnas Solaris keskuses, kus korraga hakkab külastajaid teenindama üle kümne juuksuri.

Ly Duglase sõnul on seni Tallinnas ja Tartus kummaski ühe populaarse salongiga tegutsenud ettevõttel väga kindel teenindusstandard, mille omandavad kõik uued töötajad. “Külastaja saab alati sama hea teeninduse osaliseks, olenemata sellest, millises salongis või millise juuksuri toolis ta istub,” selgitas Duglas oma populaarsete salongide senist edu ja lisas, et suured salongid annavad neile võimaluse korraldada tööd nii, et vähemalt 1-2 juuksurit saaksid teenindada kliente, kes ei ole eelnevalt endale juuksuriaega broneerinud.

Juuksuri teenuse kõrvale pakutakse külastajatele Duglases tasuta kohvi-teed, karastusjooke, juuste pesemine toimub lõõgastavas massaažitoolis ning pisemad külastajad saavad pärast juustelõikust võimaluse kommikapist endale magusa preemia valida.

Ly Duglase kinnitusel tabas ettevõte juba viis aastat tagasi ära trendi, millega salongidelt oodatakse Eestis üha rohkem nö barbershop tüüpi teenust. “Meil töötavad lisaks naistejuuksuritele ka sellised oma ala meistrid, kes on spetsialiseerunud vaid meestööle ja oskavad täita ka kõige nõudlikuma meeskliendi soovid,” rääkis Duglas.

Duglase juuksurisalong on Solaris keskuse esimesel korrusel avatud iga päev hommikul üheksast õhtul üheksani.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews