1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Millist kreemi valida algavaks sügishooajaks?
Millist kreemi valida algavaks sügishooajaks?

Millist kreemi valida algavaks sügishooajaks?

Kosmeetik Laura Aidla
Foto: Võlumaa ilusalong

Tartus asuva Võlumaa ilusalongi kosmeetik Laura Aidla jagab lihtsaid soovitusi, millise kreemivalikuga sügishooajale vastu peaks astuma.

Suvi, puhkus välismaal ja sealsed rannailmad on naha niiskustasemele kindlasti jätnud oma jälje, mistõttu on paras aeg hakata enda kreemivalikut täiendama. Võlumaa ilusalongi kosmeetik Laura tuletab meelde põhitõed, mille alusel oma näokreemi valikuga sügisele vastu minna.

Sügisperioodiks tihkem kreem!

Külmaga rasutalitus aeglustub, nahk kaotab oma senist niiskustaset ja kaitsvat rasukihti mistõttu on sügishooajal hea kasutada tihkemaid, toitvamaid ja niisutavamaid kreeme. Kindel soovitus on vaadata neid näokreeme, mis sisaldavad hüaluroonhapet, mis on meie nahale oma toimelt tõeline kaitseingel. „Hüaluroonhape on märkimisväärselt universaalne komponent, mis taastab nahka, hoiab-niisutab seda, on allergiavaba ja looduslik,“ tõdeb kosmeetik.

Hea teada: hüaluroonhape suudab taastada ka nahakudet toetavaid ja elastsena hoidvaid, nn kauni välimuse alustalasid – kollageeni ja elastiini.

Sügisene vitamiinipakett ammuta seerumist

Sügishooajal peame lisaks naha kuivuse ja elastsuse kaoga tegelema ka sellega, et tagada piisav vitamiinihulk enda nahal. Päikesekiirguse, suitsetamise, väheväärtusliku toidu, naha tuhmuse ja kuivuse mõju vähendavad antioksüdantse toimega vitamiinid A, E, D. Kosmeetik soovitab siin igapäevase abimehena kasutada näokreemi kõrval ka seerumit, mis on heaks vitamiinide allikaks ja ka niiskuse säilitajaks. Enda lemmikuteks nimetas kosmeetik Laura Aidla siinjuures Hydra3Ha sarjast näokreemid ja seerumi.

Hea teada:

A-vitamiin muudab naha pehmemaks, tervemaks ning hoiab naha ilusana.
E-vitamiinil on osa naha nooruse säilitamise juures, see silub, tugevdab ja toidab nahka.
D-vitamiin normaliseerib naha veesisaldust ja kiirendab ainevahetusprotsesse, mille tulemusena saab nahk säravam ja tervem.

Head Uudised GoodNews