1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. MyFitness on lühikese ajaga kasvanud Eesti suurimaks spordiklubide ketiks
MyFitness on lühikese ajaga kasvanud Eesti suurimaks spordiklubide ketiks

MyFitness on lühikese ajaga kasvanud Eesti suurimaks spordiklubide ketiks

My Fitness AS alustas tegevust 2008. aasta märtsis, avades oma esimese fitness klubi Tallinnas, Viru Keskuses. Lühikese ajaga on MyFitness kasvanud Eesti suurimaks spordiklubide ketiks, opereerides seitset spordiklubi: MyFitness Rocca al Mare, MyFitness Kristiine, MyFitness Viru, MyFitness Tartu Lõunakeskus, MyFitness Narva Fama, MyFitness Pärnu ja MyFitness Viljandi.

2013.a kevadel avab MyFitness 2 uut klubi: MyFitness Tartu Kesklinnas ja MyFitness Lasnamäel. Tänaseks külastatakse MyFitness klubisid keskmiselt kokku üle 30 000 korra kuus. MyFitness klubides toimub üle 1000 erineva rühmatreeningu kuus ja valida saab rohkem kui 30 erineva stiili vahel, kus leidub sobilikke treeninguid nii algajatele, kogenenud trennifännidele, lastele, noortele, eakatele – seda kõike loomulikult nii meestele kui naistele. MyFitness´is on oma ala parimad treenerid, kes töötavad kirega, et pakkuda alati huvitavat ja innovatiivset treeningprogrammi. MyFitness rühmatreeningute alla kuuluvad nii klassikalised aeroobikatunnid stuudiotes, spinningutunnid kui ka väikeses grupis toimuvad jõusaalitreeningud (Express-treeningud) ja välitreeningud. Inimestele, kes eelistavad individuaalsemat lähenemist, pakume võimalust kasutada meie personaaltreenerite abi. MyFitness pakub kõikides MyFitness klubides ka Uus-Meremaalt pärit ning üle maailma tuntuks saanud Les Mills kontsepttreeninguid suurepärase vormi ja hea tuju saavutamiseks.

Millised on My Fitness aasta 2013 plaanid ja kas on kavas ka peale Tartu Ilumessi  mujal MyFitnessi treeningsaalidest välja tuua?

MyFitness avas 2013 aprillil uue klubi Tartu Kesklinnas – MyFitness Tartu Kesklinn. Seega on MyFitnessil üle Eesti juba 8 klubi (so MyFitness Rocca al Mare, MyFitness Viru, MyFitness Kristiine, MyFitness Tartu Lõunakeskus, MyFitness Tartu Kesklinn, MyFitness Narva, MyFitness Pärnu ja MyFitness Viljandi). Lähikuudel avame oma üheksanda klubi, so MyFitness Lasnamäe. Plaanime 2013.a väljas olla mitmetel spordiüritustel, nt järgmine üritus on 18.mail Tallinnas toimuv SEB 26. Maijooks.

Millega te Tartu Ilumessi külalisi ligi meelitate?

Me tutvustame sportimisvõimalusi MyFitness spordiklubide ketis. Põhirõhk on eelkõige Tartus värskelt avatud MyFitness Tartu Kesklinna, aga ka MyFitness Tartu Lõunakeskuse spordiklubide tutvustamisel. Pakume messikülastajatele võimalust teha messil tasuta kehaanalüüsi Jawon kehakoostise mõõtmise aparaadiga.

Mille järgi peaks inimene omale spordiklubi valima?

Peamiselt valivad inimesed endale spordiklubi asukoha ja hinna järgi. MyFitness eesmärk on pakkuda parimat hinna ja kvaliteedi suhet. Meie liikmetel on võimalik valida erinevate võimaluste vahel, kombineerides just Temale sobiva paketi.

Kuidas muudate oma klientide elu paremaks?

Lühikese ajaga on MyFitness kasvanud Eesti suurimaks spordiklubide ketiks. Tänaseks külastatakse MyFitness klubisid keskmiselt kokku üle 30 000 korra kuus. Meie klubides toimub üle 1000 erineva rühmatreeningu kuus ja valida saab rohkem kui 30 erineva stiili vahel, kus leidub sobilikke treeninguid nii algajatele, kogenud trennifännidele, lastele, noortele, eakatele. Meie liikmed muudavad läbi sportliku eluviisi ise oma elu paremaks. Meie pakume neile selleks mitmekesiseid sportimisvõimalusi.

Millised on eksklusiivsed messipakkumised Tartu Ilmessil? 

Liitumine uue MyFitness Tartu Kesklinna klubiga liitumistasuta (tavahind 30 eurot). Sobiva paketi saab iga liituja valida meie kehtivast hinnakirjast. Liitumisel annama kõigile kaasa ka kingituse!

Tartu Ilumess toimub juba sel nädalavahetusel Tartu Näituste messikeskuses!

Tartu Ilumess 2013 koduleht: http://www.tartunaitused.ee/ilumess2013/

Head Uudised GoodNews