1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. T&M Ilusalong pakub Tartu Ilumessil meeldivaid hinnaüllatusi!
T&M Ilusalong pakub Tartu Ilumessil meeldivaid hinnaüllatusi!

T&M Ilusalong pakub Tartu Ilumessil meeldivaid hinnaüllatusi!

T&M Ilusalongi eesmärgiks on tagada iga kliendi rahulolu pakkudes kvaliteetseid iluteenuseid. Lisaks professionaalsele meeskonnale on T&M Ilusalongis abiks ka kõrgkvaliteedilised ilutooted ning töötajad läbivad pidevalt täiendkoolitusi.

T&M Ilusalong viib läbi koostöös Eesti Näituste Messikeskusega maailmameistrivõistluste eelvooru „Eesti Karikas“ ning koostöös Tartu Näitustega „Intellektika“ haridusmessi raames noorte maniküüri võistlust „Noored Meistrid“ ja „Tartu Ilumess“ raames küüntevõistlusi „Kuldne Karikas“.

Samuti sel aastal avanes võimalus korraldada ka ripsmetehnikute võistlust „Kuldne Pilk“ ning juuksurite võistlust „Kuldsed Käed“.

T&M Ilusalongi ruumides tegutseb ka TM Koolituskeskus, mis korraldab alg- ja täiendkoolitusi küünetehnikutele.

TM Koolituskeskuse õpilased õpivad DeLuxe Line küünehooldus toodetega. DeLuxe Line´i näol on tegemist  professionaalsete ning kõrgkvaliteetsete toodetega.

Millega T&M Ilusalong oma kliente igapäevaselt üllatab?

T&M Ilusalong pakub oma klientidele laialdase valikuga teenuseid ning professionaalset ning sõbralikku teenindust. Lisaks pakume tihti ka meeldivaid hinnaüllatusi.

Teatavasti on ilusalonge Tallinnas palju. Millega erinete konkurentidest?

Tallinnas oma konkurentidest erineme julge pealehakkamisega ja järjepidevalt enda teadmisi ning kvalifikatsiooni täiendades. Seoses võistlustel osalemisega peame käima antud hetke viimaste trendidega kaasas.

Mida põnevat plaanite Tartu Ilumessil korraldada?

Tartu „Ilumess 2013“ pakume põnevaid võistluselamusi, nimelt korraldab T&M Ilusalong „Ilumess 2013“ küüntevõistlust „Kuldne Karikas“, juuksurite võistlust „Kuldsed Käed“ ning ripsmetehnikute võistlusi „Kuldne Pilk“.

Põnevust jagub nii võistlustest osavõtjatele kui ka messi külastajatele.

Millised on ahvatlevad messipakkumised, millest messikülastaja vaimustusse võiks sattuda?

Pakume messikülastajatele mitmeid hinnaüllatusi.  Lisaks tehakse TM Koolituskeskuse messi boksis kohapeal ka kauneid küüsi, kus näidatakse huvilistele ka põnevaid nippe oma küünete eest hoolitsemiseks.

Kui palju on  T&M Ilusalong  aastate jooksul koolitusi korraldanud?

T&M Ilusalong mille alla kuulub TM Koolituskeskus korraldab aastas ligikaudu 100-150 koolitust Eestis. Sellele lisanduvad juurde ka välisriikides tehtavad koolitused.

Millised on teie koolituste „leivanumbrid“ ja kes võiks koolitustel osaleda?

Kõigile Ilusfääri harrastajatele on avatud T&M Ilusalongis Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt koolitusloa – numbriga 6312HTM omanik, rahvusvaheline TM Koolituskeskus. Õppekava soovitame nii töötavatele kui alles alustavatele küünetehnikutele, maniküürijatele, pediküürijatele kui ka täiendkoolitusi vajavatele õpilastele.

TM Koolituskeskuse missiooniks on võimaldada õpilastele parimat iluteenindusalast haridust. Suunata Eesti tööturule kõrgelt kvalifitseeritud ning hinnatud oma ala professionaale. TM Koolituskeskuse kooli lõpetanud õpilased on väärtustatud ühiskonnas ja konkurentsi võimelised oma alal.

TM Koolituskeskuse õpilasi võib näha rohkelt ka võistlusplatsidel konkureerimas kõrvuti parimatest parimatega!

Kõige rohkem huvi pakuvad TM Koolituskeskuse koolitustest baas- ning erinevad täiendkoolitused (Nail-Art).

Milline on keskmine ilukoolituse hind?

Keskmine koolituse hind jääb alates 35 ja sealt ülesse poole.

Head Uudised GoodNews