1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. OSALE KONKURSIL I Ljudmilla Karpikova: nii hingeline rahulolu kui rõõmsameelsus on aluseks välisele kaunidusele
OSALE KONKURSIL I Ljudmilla Karpikova: nii hingeline rahulolu kui rõõmsameelsus on aluseks välisele kaunidusele

OSALE KONKURSIL I Ljudmilla Karpikova: nii hingeline rahulolu kui rõõmsameelsus on aluseks välisele kaunidusele

Oled mõelnud, et sooviksid õnne proovida missinduses? Sinu vanus jääb 28-45 eluaasta vahele? Kui vastasid mõlemale küsimusele jah, siis see võistlus on mõeldud just sinule!

Angel Models Agency kuulutab välja castingu Mrs.Europe Estonia 2020 konkursil osalemiseks. Casting kestab 20. juulini.

Osalema on oodatud kõik naised, kelle vanus jääb vahemikku 28-45 eluaastat. Vahet ei ole, kas osaleja on abielus, lahutatud, lastega või ilma. Oluline on eelkõige inimene!

Mrs Euroopa 2019 Ljudmilla Karpikova sõnul on konkursi eesmärk leida julgeid, enesekindlaid ja kauneid naisterahvaid, kes suudaksid murda kuvandit, et inimese ilu tuleb lisaks välisest kaunidusest ka inimese sisemusest. «Nii hingeline rahulolu kui rõõmsameelsus on aluseks välisele kaunidusele ja aktiivsus ning sportlikkus on alati moes. Ilu on tervislik eluviis,» lisab ta.«Konkursil ootab finaliste ees mitu erinevat vooru, seal hulgas talendivoor ning stiliseeritud rahvariiete voor. Kasutage juhust, ootame teid castingule!»

Osalemiseks:

Palutakse saata endast kolm pilti (portree, täispikkuses ning bikiinipilt) koos lühitutvustusega e-posti aadressile angelmodelseu@gmail.com. NB! Palutakse märkida kirja teemaks «Mrs. Europe Estonia 2020». Konkursil osalemine on tasuline.

Sobivate kandidaatidega castinguid korraldatakse kuni 20. juulini. Castingul osalemine on tasuta.

Konkursi finaal toimub klubis Prive 9.augustil.

Head Uudised GoodNews