1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. PÜHADEJUMESTUS I Kätlin Rohilaid-Aljaste jagab nippe, kuidas teha pühadejumestust
PÜHADEJUMESTUS I Kätlin Rohilaid-Aljaste jagab nippe, kuidas teha pühadejumestust

PÜHADEJUMESTUS I Kätlin Rohilaid-Aljaste jagab nippe, kuidas teha pühadejumestust

Jumestustreener, grimmeerija, meigikunstnik, ettevõtja ja Katta Grüner ehete autor Kätlin Rohilaid-Aljaste sõnab, et nendel pühadel on moes värvid ja värvidega mängimine. Kuuseroheline, mereroheline, mururoheline – kõik rohelised toonid. Luksuslik lilla, kuninglik lilla, sügav lilla, pruunikas lilla. Must oma igas nüansis. “Mängi ja kombineeri musta koos rohelise ja lillaga!” soovitab ta.

Kätlin Rohilaid-Aljaste. Foto: Aivo Kallas

Just see on pühade ajal moes

Silmameigiks sobivad sel aastal hästi erinevat värvi lainerijooned, mida võib teha lausa kahe-kolme erineva värviga. “Joonista ja joonista. Tee silmad suureks ja ilmekaks,” soovitab ta julge olla.

Kui sa pole harjunud meikima, tasub ehk seda pühade ajal siiski proovida. Kätlin sõnab, et meik annab naisele erilise tuju, tõstab enesehinnangut ja teeb oleku pidulikuks. Ja kui pole kunagi seda teinud, siis ongi aeg saada uusi kogemusi!

Moes on ka suured ja erilised ehted. Kätlin sõnab, et ehted annavad isikupära ja maskiajastu on toonud moodi suured värvilised kõrvarõngad. Väga moes on just julged ja rippuvad kõrvarõngad. Tutikutega, sädelustega. Suured kaelaehted. Väga populaarseks on saanud meeste ehted, millega mehed rõhutavad oma isikupära.

Moes on ka suured ja erilised ehted.

Seda pigem väldi

Kindlasti soovitab Kätlin vältida ebakvaliteetseid tooteid, seda aastaringi. Aldo Gucci ütles: “Hind läheb meelest, aga kvaliteet ei lähe.”

Oma väärtust on kaotamas ka masstooted ning tooted, mis ei rõhuta isiku isikupärasust.

Kätlin paneb südamele, et odavalt ei saa kvaliteeti, aga see ei tähenda, et hea toode peab olema tingimata kallis. “Tuleb osata valida kvaliteedi- ja hinnasuhet. Alati on nutikas pöörduda oma ala spetsialistide poole, kes aitavad ja suunavad,” annab ta nõu.

Et õigeid tooteid leida, soovitab ta võtta meigikoolitus ja koolitaja suunab teid õigete toodete juurde. “See on ühekordne väljaminek, aga õpime vajalikke nippe ja leiate enda jaoks õiged tooted aastateks,” ütleb ta.

Odavalt ei saa kvaliteeti, aga see ei tähenda, et hea toode peab olema tingimata kallis.

Head Uudised GoodNews