1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Karude suguvõsa kaunitarid esitlevad Ines Karu-Salo elegantset ehteseeriat
Karude suguvõsa kaunitarid esitlevad Ines Karu-Salo elegantset ehteseeriat

Karude suguvõsa kaunitarid esitlevad Ines Karu-Salo elegantset ehteseeriat

Ines Karu-Salo loodud bränd Kirivoo tuli välja ajatu ja originaalse disaini ja vastutustundlikult toodetud ehteseeriaga “Leaf of Life”.

Väärisehted valmivad vaid nõudlusele vastavalt, kasutades väärismetallide eheteks vormimise 3D-printimise tehnoloogiat. Kollektsioon kätkeb endas segu Skandinaavia lihtsusest, elegantsist, moderniseeritud etnilistest detailidest ja meie koduplaneedi naturaalsest ilust. Kõik ehted on toodetud meie armsas Eestis.

Inspiratsiooni on kollektsiooni loomisel ammutatud lehtede ja lillede ilust. “Me kõik unistame kaunist vananemisest just nii, nagu lehed seda teevad, olles sügiseti imeliselt värvirohked. Samuti usume, et seal, kus õitsevad lilled, on ka lootus. Lilled muudavad inimesi paremaks, rõõmsamaks ja aitavad kaasa heade tegude sündimisele. Samuti muudab vesi meid vabaks, terveks ja annab jaksu,” ütleb Ines Karu-Salo.

Ines Karu-Salo

Kõik ehted valmistatakse pealinnas Argentiumi hõbedast märgisega 925 ja on soovi korral kaetud 19K roosa kulla või 24K kollase kullaga. Väärismetallid hangitakse Itaaliast, Vastutustundliku Juveelinõukogu sertifitseeritud liikmelt, kes kasutab hõbepulbri tootmiseks ka taaskasutatud hõbedat.

Iga müüdud toote eest istutab Kirivoo ühe puu, et vähendada ettevõtte süsiniku jalajälge süsteemile ja toetada liikumist kliimaneutraalse majanduse poole.

Ehtekollektsiooni peadisainer on Ines Karu-Salo. Mustri loomises lõi graafilise disainerina kaasa Tarmo Tael, visuaalide ja mudelite loomisel Kati Kask ja Martin Rebane. Tehnoloogilise arendustöö eest vastutas Marek Jõeleht.

Kollektsioon on saadaval veebipoes Kirivoo.com, Tallinna Kaubamaja ilumaailmas ja Krunnipea disainipoes Solarise keskuses.

Fotodel poseerivad ühe suguvõsa naised, toetades sõbralikult üksteise tegemisi: Ines Karu-Salo (Kirivoo asutaja), Kati Karu (MJ Models) ja Birgit Karu. Meikide eest hoolitsesid Birgit Karu ja Lashweb.

Birgit Karu
Head Uudised GoodNews