1. Avaleht
  2. Mood
  3. Stiilinõustaja Veronika Saaliste: suurim stiiliapsakas on taga ajada trende
Stiilinõustaja Veronika Saaliste: suurim stiiliapsakas on taga ajada trende

Stiilinõustaja Veronika Saaliste: suurim stiiliapsakas on taga ajada trende

Stiilinõustaja Veronika Saaliste on oma riietusele alati suurt tähelepanu pööranud ja arvab, et on oluline olla iga päev sätitud ja kenasti riides. Ta on sellega alati silma paistnud – nii keskkoolis, ülikooli ajal kui töötades lasteaiajuhina. Tänaseks on Veronika olnud iluvaldkonnas juba 12 aastat. Ta juhib ilusalongi ja keskendub stiilinõustamisele, stiilikoolituste ja kogukonna loomisele. „Usun, et mul on eesti naistega palju jagada. Praegu õpin Tartu ülikooli magistris, kuidas kõike seda veel paremini teha,“ räägib ta.

Stilist tärkas juba lapsepõlves

Stiilinõustaja Veronika Saaliste ütleb, et stilist temas tärkas juba lapsepõlves. Kui lapsed tavaliselt soovivad sünnipäevaks mänguasju, soovis tema kingituseks uusi kleite.

Kui lapsed tavaliselt soovivad sünnipäevaks mänguasju, soovis tema kingituseks uusi kleite.

Ta lemmikuks mängukohaks vanaema juures oli tema jalanõude kapp ja ehtekarp. „Vanaema oli mul fashionista, isegi sügaval Vene ajal. Ta õmbles palju ja õpetas seda ka mulle,“ meenutab Veronika vanaema soojalt.

Teismeeas õmbles ta juba nii endale kui sõbrannadele koolipidudeks kostüüme. Kusjuures pööras neiu detailidele suurt tähelepanu ja tema kostüümid olid alati viimseni viimistletud.

Stiilinõustamiseni jõudis Veronika väga orgaaniliselt. Ta selgitab, et see oli loomulik jätk sellele, mida ta on noorusest saadik teinud ja armastanud. Ta on nõustanud oma sõbrannasid juba palju aastaid ja sotsiaalmeediakanalites hakkasid nõu küsima ka täiesti võõrad inimesed. Veronika mõtles, et miks mitte seda teenusena pakkuda.

Veronika Saaliste. Foto: Joanna Jõhvikas

Ta ütleb, et naudib tööprotsessis kõike – uute inimestega kohtumisi ja eriti muutuse protsessi ja emotsioone, kui ta on aidanud kliendil leida enda stiili. Inimesed muutuvad enesekindlamaks, elurõõmsamaks, säravamaks, oskavad teha jätkusuutlikumaid valikuid ja olla omanäolisemad.

Stiilinõu

Veronika ütleb, et suurim stiiliapsakas on taga ajada trende. Ta selgitab, et trendid muutuvad pidevalt, see ei mõju hästi keskkonnale ega rahakotile. „Selleks, et vältida seda võidujooksu, leia oma stiil, soeta oma kappi just need baasesemed, mis sobivad sinu kehatüübiga ja milles tunned ennast hästi. Muu on lihtne – muuda aksessuaare ja detaile vastavalt hooajale,“ soovitab ta.

Suurim stiiliapsakas on taga ajada trende.

Et olla stiilne, annab Veronika nõu – kanna riideid, mis sobivad sinu kehatüübiga, jälgi, et riided ei oleks liiga väikesed ega liiga suured. Hoolitse oma juuste ja naha eest. Vali kvaliteetsetest kangastest rõivaid – kvaliteet versus kvantiteet. Loo oma garderoobibaas, millest saad hõlpsasti igapäevaseid komplekte luua. Ära unusta ka aksessuaare, sest need annavad rõivastele viimase lihvi ja sinule iseloomuliku eripära. Ära karda värve, kui need sulle meeldivad. Ja unusta logodega rõivad!

Stiilinipp! Kanna rõivaid, mis rõhutavad sinu keha paremaid omadusi. Vali pigem lihtsad jooned, baasvärvid ja lisa sellele kombole mõni eriline aksessuaar (käekott, kingad, kõrvarõngad, pross).

  • Veronikal toimub 26. novembril meeleolukas ja praktiline vestlusõhtu Hingega stuudios, kus ta õpetab, kuidas oma garderoobi aksessuaare kasutades täiesti uueilmeliseks muuta. Rohkem infot SIIT!
Head Uudised GoodNews