1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. THE BODY SHOP ILUNÄDAL! 3 lihtsat sammu, et puhastada nahk ja vabastada meel
THE BODY SHOP ILUNÄDAL! 3 lihtsat sammu, et puhastada nahk ja vabastada meel

THE BODY SHOP ILUNÄDAL! 3 lihtsat sammu, et puhastada nahk ja vabastada meel

The Body Shop7Heade uudiste portaalis on käimas The Body Shop ilunädal, mille raames toome lugejateni põnevaid fakte nii Eestis kui ka mujal maailmas populaarse ja armastatud brändi kohta.

Kas teadsid, et kõik The Body Shop kosmeetikatooted sisaldavad koostisaineid, mis on hangitud ausa kaubanduse programmi raames?

Äriettevõtete eesmärgiks ei tohiks olla vaid lühiajaline kasum, vaid oma tegemistes tuleks edendada ka keskkonna arengut, kus tegutsetakse. The Body Shop toetab ülemaailmselt õiglase kaubanduse põhimõtet ning ostab tooraineid kokku kehvemal järjel olevatelt kogukondadelt ja tootjatelt, mis aitab säilitada nende piirkondade bioloogilist mitmekesisust ja tõstab seeläbi ka paljude inimeste elukvaliteeti.

The Body Shop Green Tea kehahooldussari sisaldab ausa kaubanduse programmi raames hangitud rohelise tee lehti, mis on korjatud käsitsi ja mis pärinevad Jaapanist, põlisest Mount Fuji regioonist. Käsitsi korjamine on parim viis teelehtede heade omaduste säilitamiseks.

The Body Shop9

Juba ammustest aegadest on teada rohelise tee antioksüdantne toime, mis aitab organismil vabaneda mürkidest ja mõjub tervendavalt kogu kehale. Seetõttu on roheline tee juba 400 aastat olnud paljude kultuuride traditsioonides olulisel kohal, sealhulgas ka Jaapani teetseremoonias. Jaapani naised kasutavad rohelist teed ka nahahoolduseks ja lisavad seda vannivette.

The Body Shop8

Võttes need teadmised aluseks lõi The Body Shop uue Fuji Green Tea™ tootesarja, mis taaselustab ja annab nahale virgutavalt niisutava jõu ning muudab selle värskeks ja tervisest pakatavaks. Ausa kaubanduse koostisaineid sisaldavasse Fuji Green Tea tootesarja kuuluvad: vanni teepuru, pesugeel, kehavõi ja mitmed teised põnevad tooted, millega saad tutvuda lähemalt SIIN.

Moderne teetseremoonia kehale on parim mürkidest puhastav kehahoolduse rituaal sinu nahale.

The Body Shop5

Järgi 3 lihtsat sammu, et puhastada nahk ja vabastada meel:

Puhastu mürkidest

The Body Shop Fuji Green Tea Vanni Teepurus on kasutatud rohelise tee lehti, mis aitavad vabaneda toksiinidest, puhastavad keha ja tagavad lõõgastava vannielamuse. Vanni Teepuru saab kasutada spetsiaalse Vanni Teesõelaga. See on parim viis kuidas endast kõik päeval kogutud pinged välja leotada ja samal ajal hoolitseda oma naha eest.

Ravi puhta niisutusega

Naudi kolmeastmelist niisutust, kolme erineva sensoorse tekstuuriga, alates toitvast Kehavõist, mis tagab 24-tunnise niisutuse, kuni kerge Kehakreemi ja innovaatiliselt jahutava tekstuuriga Kehasorbetini värskemaks niisutuseks.

Meeled värskeks

Oma peene aroomiseguga äratab Sinu meeled Fuji Green Tea Kölni vesi. Ideaalses koosluses segunevad roheline tee ja bergamott, tipunootideks on sidrun ja mandariin ning lõhna südames tunned kameeliat, jasmiini ja kannikest. Aroomisegu on värskendavalt kerge ja karge, see on klassikaline lõhn keerulisse päeva.

VAATA VIDEOT!

[iframe src=”https://www.youtube.com/embed/jFcCVIlEONU”]

Minu eriline hetk

THE BODY SHOP HINDAB ERILISI HETKI! Leia suvest ilusat ja tee elu erilisest hetkest pilt!
 
Heade uudiste portaal GoodNews koostöös tuntud kaubamärkidega Avon ja The Body Shop algatasid vahvaima jäädvustuste kampaania “Minu elu eriline hetk”, et suvehullud inimesed võiksid neid hetki teistega jagada ja ilutootjatelt toredaid kingitusi võita. Võta osa ja uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews