1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Tuuli Kasemets: Hea tuju ja positiivsuse hoidmisel on oluline märgata pisiasju
Tuuli Kasemets: Hea tuju ja positiivsuse hoidmisel on oluline märgata pisiasju

Tuuli Kasemets: Hea tuju ja positiivsuse hoidmisel on oluline märgata pisiasju

Tuuli Kasemets  Foto: Egert Kamenik
Tuuli Kasemets
Foto: Egert Kamenik

GoodNews usutles ilutooteid, moodi, head toitu ja ka vabaaja veetmisvõimalusi tutvustava Naistesaate saatejuhti Tuuli Kasemetsa

Naistesaade on kirev ning särav saade, kas selle saate juhtimine on sulle raske või hoopis imelihtne? 

Saate valmimine on palju keerulisem protsess, kui ehk ekraanilt tundub. Üks saade nõuab põhjalikku ettevalmistamist, suhtlemist, erinevate teemadega kurssi viimist jne. Osad etapid ja tegevused on lihtsamad, teised keerulisemad. Mõne saate jaoks kulub vähem energiat ja aega, teisele jälle ootamatult rohkem. Ühesõnaga – saate tegemine on meeldivalt keeruline.

Kuidas iganädalaselt moe- ja ilumaailma uudiseid kajastades see sinu ilumeelele mõjub? 

Erinevaid teemasid on palju ja tihti seinast-seina. Kindlasti kõik mind ei paelu. Nopin enda jaoks olulisema välja, mida igapäevaselt ka ise vajan või kasutan ning on tõesti mugav, kui informatsioon on mul peo peal või saan kohe oma ala asjatundjalt nõu küsida ja end kiiremini kurssi viia. Muidugi, ükski uus teadmine ju mööda külge maha ei jookse, aga tänapäeval on seda infot nii palju, et ei jõuagi kõike hoomata ning kursis olla. See pole vajalikki.

Kindlasti saan erinevaid asju teada ja proovida ning vahel avastan enda jaoks ka midagi uut ning põnevat, mida muidu võib olla üldse tähelegi poleks pannud. Nii et, eks saate teemad ikka toidavad mu ilumeelt. Aga liiga palju ma kindlasti erinevaid kosmeetikatooteid või iluvidinaid ei tarbi ega ka vaja. Tean oma lemmikuid ja kasutangi väga konkreetseid, hädavajalikke tooteid. Kuigi jah, rääkidest ehetest, siis on tunne, et need meeldivad alati ja ikka on midagi uut vaja, millesarnast mul veel ei ole. Ehted on mu nõrkus ja neist ma mööda ei vaata.

Rääkige GoodNews lugejatele mõni meeldejäävaim hetk Naistesaate salvestusel? 

Midagi väga tormilist pole juhtunud. Pigem jäävad meelde erinevad äpardused. Jäime võtteautoga ükskord lumme kinni, kus siis mina lükkasin võttebussi tikk-kontsades, lund sadas ja ilm oli külm, pärast oli soeng sassis ja meik laiali. Aga noh nende korda sättimiseks kulub 5 minutit ja päev võib jätkuda.

Kord ajasin kaks võtet omavahel sassi, aga õnneks kõik laabus hilinemiseta. Sellised inimlikud eksimused, aga ei midagi hullu, õnneks.

Mis sind saatejuhina saadet salvestades õnnelikuks teeb? 

Kõige rohkem pakuvad rõõmu inimesed. Kui saame intervjuu ilusti tehtud, intervjueeritav on rahul ning teemalugu tuleb hea. Uued inimesed ja suhtlemine annavad väga palju häid emotsioone. Ka need, kes algul on ehk veidi pahurad, leebuvad ning koostöö sujub hästi. Läheme võttelt rõõmsatena laiali. See on väga hea tunne. Sujuv võttepäev, alates ilmast kuni inimesteni ja teemadeni, on olulised näitajad.

Vaadates sinu saateid ja nähes sind igas saates rõõmsameelse naeratuse ja särava suhtumisega, tekib küsimus, milline Sa oled tavaelus? 

Igapäevaselt olen ikka enamjaolt rõõmsameelne ja energiline. Endal on väga hea tunne, kui on head energiat ja jaksu igapäevaseid pisiasju rõõmuga teha, see on väga oluline. Aga päevad pole vennad ja olen õppinud, et alati ei saa ega pea jaks maksimumi peal olema. Tasakaal on oluline. Hea tuju ja positiivsuse hoidmisel on väga oluline märgata pisiasju enda ümber. Õnn neis ju seisnebki. Kui ise oled rõõmus ja rahul, peegeldub see erinevate asjade läbi tagasi. See on põhimõte, mida endale aeg ajalt meelde tuletan. Loomult olen õnneks rõõmsameelne inimene, aga vinguda oskan ma ka väga hästi – seepärast ongi vaja teadlikku tööd enda kallal, et mitte lasta negatiivsel võimust võtta. Väga palju elus olenebki puhtalt enda mõtetest!

Head Uudised GoodNews