1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Kes poleks unistanud säravvalgest naeratusest?
Kes poleks unistanud säravvalgest naeratusest?

Kes poleks unistanud säravvalgest naeratusest?

Nüüd on see võimalik tänu lumineeridele. Kõigest kahe visiidiga on võimalik parandada väikesed iluvead hammastel ja saada jäädavalt valged hambad ilma lihvimata!

Mis on lumineerid?

Lumineerid on vastupidavad ultraõhukesed keraamilised plaadikesed (0,3mm), mis kleebitakse hammaste külge spetsiaalse ülitugeva tsemendiga. Lumineerid on patenteeritud kaubamärk ja neid valmistatakse vaid USA-s Den-Mat laboris.

 

Millal paigaldada lumineere?

  • Hammaste vahede korrigeerimiseks;
  • Hambaasendi korrigeerimiseks (nt kui hambad on puseriti);
  • Hambavärvi ja hambakuju korrigeerimiseks;
  • Kulunud/mõranenud hammaste krooniosa taastamiseks

Kui kaua lumineerid püsivad?

Lumineerid võivad püsida üle 20 aasta, seejuures värvi muutmata. Tootega kaasneb garantii sertifikaat.

Kas lumineere on valus paigaldada?

Lumineeride paigaldamine ei ole valus ja ei nõua ka tuimestussüsti, kuna hambaid ei pea lihvima. Esimesel visiidil võetakse Teie hammastest jäljend ja juba teisel visiidil paigaldatakse lumineerid. Kahe visiidi vaheline aeg on 1 kuu. Minimaalse ajakuluga saavutate kadestamisväärse tulemuse. Pidage meeles, et Teie naeratus on Teie visiitkaart.

Lumineere paigaldab Tallinnas Olümpia hotellis asuvas Studio Dental Care kliinikus Dr. Irina Traksler, kes on sertifitseeritud esteetilise proteesimise spetsialist, kes paigaldab iga aasta ligi 100 laminaati  ja lumineeri. Lisaks eelmainitule, teostab ta ka väga keerulisi proteetilisi lahendusi nagu teleskoopkroonid, tugibüügelproteesid eri tüüpi lukkudega, kroonid implantaatidele. Irina Traksler on lõpetanud 1999a. Tartu Ülikooli stomatoloogia erialal ja on osalenud koolitustel nii Eestis kui ka üle terve Euroopa.

Head Uudised GoodNews