1. Avaleht
  2. Lapsed
  3. UUS SKATEPARK! Amortiseerunud Kopli skatepargi asemele tuleb uus ja parem
UUS SKATEPARK! Amortiseerunud Kopli skatepargi asemele tuleb uus ja parem

UUS SKATEPARK! Amortiseerunud Kopli skatepargi asemele tuleb uus ja parem

DSC07294Ohtlik skatepark Põhja-Tallinna Noortekeskuse hoovis läheb sulgemisele. Kuid juba järgmisel aastal ehitab linn samasse kohta uue skateparki.

Ekstreemspordi väljak Kopli tänaval paigaldati enam kui kümme aastat tagasi. See koosnes üheksast atraktsioonist ja kogu selle aja jooksul oli aktiivses kasutuses. Skateparki on korduvalt remonditud, kuid nüüd lõplikult amortiseerunud.

„Praeguseks skatepark on niisuguses seisus, et selle kasutamine on muutunud ohtlikuks. Me ei saa riskida laste ja noorte inimeste tervisega, seetõttu pidime väljaku sulgema“, ütles Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul peavad kohalikud ekstreemspordi harrastajad sel suvel kannatust varuma. Kuid juba järgmisel aastal leiab linn vajalikud ressursid, et uus ja parem skatepark rajada.

„Tallinn toetab sportimis – ja vaba aja veetmise võimaluste loomist noortele. Seetõttu võin kinnitada, et juba järgmisel aastal leiab linn vajaliku raha ja demonteeritud skatepargi asemele kerkib uus“, lausus Kõlvart.

Head Uudised GoodNews