1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. VAATA HIIGELGALERIID! Oksana Tandit esitles kollektsiooni “Creature”
VAATA HIIGELGALERIID! Oksana Tandit esitles kollektsiooni “Creature”

VAATA HIIGELGALERIID! Oksana Tandit esitles kollektsiooni “Creature”

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Teisipäeval sai Tallinna Kunstihoonesse kogunenud moepublik osa efektsest moe ja kunsti sümbioosist. Kaunid modellid, kes kandsid Oksana Tanditi uut autorikollektsiooni „Creature“, olid võlutud vaatajatele eksponeeritud kunstitaiestena.

„Tänan kõiki, kes oma kohaletulekuga tegid selle päeva eriliseks. Loodan väga, et eilne omanäoline performance, kus  kunst, keha ja disain  sulandusid üheks tervikuks, inspireeris ka teid. Ootan kõiki endale Tornimäe esindussalongi külla kollektsiooniga lähemalt tutvuma,“ rääkis Oksana Tandit.

Kollektsioonis, mis elegantselt ühendab naiseliku ja maskuliinse joone, kohtab klassikalise ruudumustri ja moodsa lõikega pükskostüüme, disainerile iseloomulikuks kujunenud kombinesoone, vesti ja pintsaku põnevaid kooslusi ning pilkupüüdvaid siidist õhtukleite. Käsitööna valminud kollektsiooni iseloomustavad Oksana loomingule omased selgelt väljajoonistunud siluetid, põnevad detailid ning kõrgmoele omane täiuslik viimistlus ühendatud praktilise kantavusega.

Kollektsiooni värvigammas kohtab puhast öösinist, musta ja vesihalli, kevadsuvist hõngu lisavad loodusvalge ja korallitoon. Kvaliteetsed materjalid nagu täissiid, vill, siiditaft ja peenvillane krepp, tagavad rõivaste vastupidavuse ja hästiistuvuse, tehes need garderoobi asendamatuteks elementideks mitmeteks aastateks.

VAATA HIIGELGALERIID!

Fotod: Marina Rusakova

Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews