1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. DR. HAUSCHKA ILUPÄEVAD! Naha loomulikku talitust on tark toetada
DR. HAUSCHKA ILUPÄEVAD! Naha loomulikku talitust on tark toetada

DR. HAUSCHKA ILUPÄEVAD! Naha loomulikku talitust on tark toetada

image descriptionNahk ei ole mitte ainult meie sisemuse peegeldus, ta on piir sise- ja välismaailma vahel: kaitseb kõikumisi ja on tundlik puudutustele. Need on vaid põhilised mõned naha ülesanded, mille juures oleks hea nahka toetada.

Dr. Hauschka tugevdavad näotoonikud virgutavad naha enda jõudu ning sobivad ideaalselt näohoolduse teise sammuna pärast  naha igahommikust ja -õhtust puhastamist. Õlivaba põhihooldusena on nende kasutamine meeldiv ja tõhus rituaal.

Kvaliteetsed ravimtaimed nagu nõiapuu ja harilik kuldrohi ergutavad naha ainevahetust. Õlivaba koostis laseb nahal hingata ning kingib klaari ja rõõmsa jume. Usalda oma väge ning valmista järgnevaks päevaseks või õhtuseks hoolduseks leebelt ja tõhusalt ette nii iseennast kui oma nahka.

Nahatalitlust elavdav näovesi tugevdab nahka

Üldine näotoonik ergutab nahas peituvaid jõude ning annab rõõsa ja särava jume. Normaalsele, kuivale, tundlikule ja uuenemist vajavale nahale on üldine näotoonik ideaalseks tugevdavaks õlivabaks põhihoolduseks. Toonik sisaldab ravimtaimede segu nõiapuust ja harilikust koldrohust, mis elavdavad naha ainevahetust ning annavad sellele värske ja särava jume. Toonik kaitseb ja korrastab naha niiskustasakaalu.

Niisutav päevakreem niisutab ja elavdab tõhusalt kuiva ja kahvatut näonahka

Niisutav päevakreem paneb jume särama. Kvaliteetsetel taimetõmmistel ja -õlidel põhinev kerge emulsioon elavdab naha loomulikku rasu- ja niiskusesisaldust ning muudab naha jumekaks ja värskeks. Niisutav päevakreem taastab naha terve talitlusrütmi. Kreemi koostises olev ravimtaimede kokteil harilikust koldrohust, nõiapuust ja porgandist annab nahale elustava värskuse. Taimeõlide tõmmised tasakaalustavad naha varustamist lipiididega. Isegi kahvatu ja kahkjas nahk saab uut elujõudu.

Rikkalik näohooldus katab kaitsva loorina

Roosi päevakreem on Dr. Hauschka igihaljas klassik. Ühendades endas roosi erilised omadused, hooldab ja kaitseb see ainulaadsete omadustega kreem normaalset, kuiva, tundlikku ja punetavat ning laienenud kapillaaridega (kuperoosset) nahka. Roosiõite ja kibuvitsamarjade hinnalised tõmmised ühtlustavad ja tugevdavad nahastruktuuri. Sheavõi, roosiõite vaha ja avokaadoõli hoiavad nahka kuivuse eest. Niisuguseid ravimtaimi nagu roos, altee ja naistepuna sisaldav kreem tugevdab nahka ja toetab naha loomulikku jõudu. Roosi päevakreem mõjub tasakaalustavalt naha rasu- ja niiskustasakaalule ning hooldab nahka viisil, milles on ühendatud roosi tugevus ja õrnus.

Korrastav päevane hooldus tasakaalustab rasust nahka

Normaliseeriv näoõli annab nahale märku toota vähem rasu ning taastab korrapärasel kasutamisel naha loomuliku ilu. Sisaldab porgandit, mandliõli, saialille ja neemipuud, mis korrastavad nahatalitlust ja toetavad põletike paranemist. Hinnalised taimeõlide tõmmised aitavad nahal normaliseerida rasutootmist ja ahendavad poore.

Head Uudised GoodNews