1. Avaleht
  2. Naistele
  3. Emaka tervendamine aitab aktiveerida naise väge: see 8-osaline kursus aitab seda teha
Emaka tervendamine aitab aktiveerida naise väge: see 8-osaline kursus aitab seda teha

Emaka tervendamine aitab aktiveerida naise väge: see 8-osaline kursus aitab seda teha

Tasakaalukeskuse hingamisterapeut ja “Hinga ja ela!” raamatu autor Monika Palm korraldab alates 3. oktoobrist 8-osalise emaka tervendamise ja naise väe aktiveerimise kursuse, mis on suunatud püha emaka tervendamisele, naise väe avamisele ja naise õitsele puhkemisele.

Emakasse asub naise loov väekeskus

“Igas naises on peidus imeline naine, kes oma väes olles valgustab maailma oma Jumaliku tarkuse ja väega,” räägib Monika.

Lalah Deliah on öelnud: “Kui naine mäletab, kes ta on, siis kogu mäng muutub.” Monika selgitab, et see, kui naine saab puudutatud oma väest, hakkab muutma kõike oma elus, enda ümber ja maailmas!

“Emakaruum on koht, kuhu on talletunud naise sügav sisemine tarkus. Seal asub meie loov väekeskus. Emakaruum on koht, kus sünnib uus elu maailma ja saab alguse inspiratsioon ja sünnivad maailma uued ideed. Seal asub Naise Jumalik Vägi.

Emakas salvestab endasse kõik mineviku suhted, emotsionaalsed mälestused ja nii enda, partnerite kui ka esivanemate traumad. Samuti ka eelmiste kehastuste traumad. Need loovad blokeeringuid emakaruumi,” räägib Monika.

Blokeeringud mõjutavad emotsionaalset, vaimset ja hingelist tervist

Ta selgitab, et kui emakas on energeetilised blokeeringud, võib naine tunda, et on elus kinni jäänud, puudub selgus ja naise vägi on piiratud. See omakorda mõjutab naise ja tema suhete emotsionaalset, vaimset ja hingelist tervist. Tal ei pruugi jätkuda energiat, et luua ja hoida pereõnne, pakatada tervisest ja olla loomises. Ka erinevad naistehaigused on suures osas psühhosomaatilised ja võivad olla seotud sinna talletunud blokeeringutega.

Monika rõhutab, et emakas hoiab sinna salvestunud blokeeringuid nii kaua, kuni oleme valmis sellega tegelema. Emaka tervendamine aitab taastada emaka algse puhta seisundi ja Naise Jumalikul Väel nähtavale tulla.

Emaka tervendamine on oluline ka neile, kel emakas on opereeritud ja füüsiliselt emakat ei ole. Monika toob välja, et energeetilisel tasandil on kehas see siiski olemas, samuti kõik vabastamata blokeeringud.

Kursus sisaldab väga erinevaid naistele mõeldud vägevaid praktikaid, hingamist, harjutusi, tseremooniaid ja liikumisi. Kursusele on kaasatud ka kristallid. Kursusest saab osa võtta kohapeal ja kui pole võimalust kohale tulla, siis ka online’is. Kursus toimub toetatud ruumis, kus iga osaleja on hoitud.

Loe täpsemalt kursuse kohta Tasakaalukeskuse kodulehelt!

 

Head Uudised GoodNews