1. Avaleht
  2. Naistele
  3. Women’s Club: klubi, kus on oluline ühtsustunne ja oskus nautida ilu meie ümber
Women’s Club: klubi, kus on oluline ühtsustunne ja oskus nautida ilu meie ümber

Women’s Club: klubi, kus on oluline ühtsustunne ja oskus nautida ilu meie ümber

Eestlaste ja venelaste integratsioonist on palju kirjutatud, kuid reaalselt on Eestis kaks suurt kogukonda, venekeelne ja eestikeelne kogukond. Need kogukonnad käivad enamasti erinevatel üritustel ja saavad oma uudised erinevatest infokanalitest. Armastus Itaalia ja itaalia keele vastus viis neli aastat tagasi itaalia keele tundidesse kaks naist ja sealt sai alguse ühe eesti ja ühe vene naise sõprus. Naisi ühendas huvi moe, ilu ja gurmee söökide-jookide vastu. Samas nähti, elades Eestis olid nad nagu kahes erinevas maailmas. Tekkis ühine soov läbi ilu, moe ning glamuuri ühendada kogukonnad ja et tekiks üritus, mis integreerib eestlased ja venelased 100% vähemalt selleks üheks õhtuks.

Üritus, kus kõik naised tunnevad ennast hästi ja on kuningannad

Eesti missiooniinimene, Läänemaa Sädeinimene ja ettevõtja Kätlin Rohilaid-Aljaste ning Missis Euroopa ja ettevõtja Ljudmilla Karpikova otsustasid 2018. aastal, et teevad ja loovad ürituse, kus kõik naised tunnevad ennast hästi ja on kuningannad. Kus pole oluline keel, rahvus, vaid oluline on ühtsustunne ja oskus nautida ilu meie ümber. Mõttest sai tegu ja tänaseks toimuvad juba kolmas aasta glamuursed, lõbusad, harivad naiste üritused Tallinnas, kus iga naine on oluline ning peale igat õhtut jäädakse ootama uut üritust.

Women’s Clubis on toimunud Perit Muuga, Diana Arno, Milan Fashioni, Mistjurini, QLR Disaini, Montoni meoetendused. Üritused on toetanud ka erinevaid heategevuslikke liikumisi.

  • Õhtu on täis kingitusi ja loosiauhindasid. Tunne nagu kõigil korraga oleks sünnipäev.
  • Õhtujuhtideks on olnud Hannes Võrno, Juhan Krull ja Ženja Fokin.
  • Järgmine Women’s Clubi kohtumine toimub 11.06.2021 kella 19.00-22.00 Varblase terrassil.

Väljalülitus igapäevamuredest ja positiivsed emotsioonid

“Need üritused ja nende organiseerimine on andnud väga palju positiivseid emotsioone. Kui näed palju ilusaid moodsaid naisi, kelle silmad päriselt säravad ja on õnnelikud, et said oma igapäevaelu rutiinist välja ja nautida seda õhtut ja tunda, et see aeg on just neile. Positiivsete emotsioonide saamine ja andmine on väga olulised,” räägib Ljudmilla Karpikova.

Kätlin Rohilaid-Aljaste sõnab, et ta iga kord väga ootab seda üritust, alati on lõbus ja selleks õhtuks unustab ta kõik oma mured ja näeb, et ka kohale tulnud naised lülitavad ennast välja igapäevamuredest ning lihtsalt naudivad. “Iga kord olen õppinud midagi uut, austrite- ja jookidekoolitus on alati põnev, tantsu, joonistamise, meigi või eeterlike õlide töötoad on olnud arendavad. Suur rõõm on korraldada sellist üritust, kus on naer ja rõõm!” ütleb ta.

Head Uudised GoodNews