1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. UUS HEATEGEVUSLIK TOODE! Avon toetab Tallinna Naiste Kriisikodu
UUS HEATEGEVUSLIK TOODE! Avon toetab Tallinna Naiste Kriisikodu

UUS HEATEGEVUSLIK TOODE! Avon toetab Tallinna Naiste Kriisikodu

avon2Lisaks rinnavähiennetusele on ilutoodete bränd Avon võtnud südameasjaks toetada neid naisi, kes on kogenud vägivalda oma lähisuhetes või muudes elusfäärides.

Avoni meeskond ei pea seda pelgalt võitluseks füüsilise vägivalla ja selle nähtavate tagajärgedega, vaid peab oluliseks hoolitseda ka hingehaavade eest, mis kõrvalseisjale välja ei paista. Olgu põhjuseks siis emotsionaalne, seksuaalne või materiaalne ülekohus.

Heade uudiste portaal kiidab Avoni algatust ning kutsub lugejaid üles seotama Avoni heategevuslikke uusi tooteid.

Kuidas sina saad aidata?

Hõbedase lõpmatuse sümboliga ehteid kandes näitad üles solidaarsust kogu maailma naiste vastu. Lisaks toetad ehteid ostes Eesti naisi.

Hea lugeja, ka sina saad aidata, ostes Avoni heategevuslikke ehteid. Rohkem infot leiab SIIT!

domestic_bracelet

domestic_necklace

“Avon koduvägivalla vastu” aktsiooni toetab ka Avoni ülemaailmne heategevuslik sihtasutus 

Eestis toetab Avon MTÜ Tallinna Naiste Kriisikodu, mis on Eesti suurim perevägivalla ohvreid abistav organisatsioon. Kriisikodu majutusüksuses on praegu 16 kohta. Kriisikodu tegutsemise jooksul on 2014. aasta 1. novembri 2014. aasta seisuga majutusüksuses viibinud 553 naist ja 242 last, erinevaid nõustamisi on saanud 4115 naist. Avonia Eesti heategevuslikku kampaaniat toetab ka Avoni ülemaailmne heategevuslik sihtasutus.

2015. aastal toetas Avon naiste kriisikodu ligi 5000 euroga 

2015. aastal annetas Avon Eesti Tallinna Naiste Kriisikodule 4800 eurot, mis tagas 120 tundi psühholoogilist nõustamist perevägivalla ohvritest naistele ja nende lastele.

„Eestis on psühholoogilise nõustamise raha jagatud võrdselt 13 naiste tugikeskuse vahel ja iga organisatsioon saab naisi tasuta nõustada ainult 13 tundi kuus. Tallinn ja Harjumaa on suurima elanike arvuga piirkond ning sellest tundide arvust kõigi abivajajate teenindamiseks ei piisa. Vajadus ületab tegelikkuses 80 tundi kuus,“ ütles Inga Mikiver, MTÜ Tallinna Naiste Kriisikodu juhataja.

Rohkem infot leiad Tallinna Naiste Kriisikodu kodulehel.

VAATA KA MEGAN FOXI VIDEOT KODUVÄGIVALLA VASTU ASUMISEST!

Head Uudised GoodNews