1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Selgusid Anne & Stiili 2022. aasta ilulemmikud! Kaks auhinda napsas kodumaine kosmeetikabränd Berrichi
Selgusid Anne & Stiili 2022. aasta ilulemmikud! Kaks auhinda napsas kodumaine kosmeetikabränd Berrichi

Selgusid Anne & Stiili 2022. aasta ilulemmikud! Kaks auhinda napsas kodumaine kosmeetikabränd Berrichi

Anne & Stiili ilulemmik on ihaldusväärne tiitel, mis lisab tootele usaldust ja mida on katsetanud žüriiliikmed, kes tänavu olid Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik, Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik, laulja Birgit Sarrap, meigikunstnik Alice Raidmets, laulja Kalle Sepp, näitleja ja brändi Karin Rask disainer Karin Rask, muusik Robert Linna, laulja Getter Jaani, salongi Helen Heinroos Hair omanik Helen Heinroos ja Koduaeroobika.ee omanik ja treener Kaja Tuisk.

Foto: Erlend Štaub

Berrichi looduskosmeetika bränd tuli koju kahe auhinna – Parima Hügieenitoote tiitli sai vetikapõhine näopuhastustoonik ja Parima Kodumaise Ilu tiitli vetikapõhine näopuhastusvaht.

Innovaatiline näopuhastustoonik looduslike AHA-hapete ja vetikatest saadud ekstraktiga, mis puhastab efektiivselt näo nahalt kogu mustuse ja rasu. AHA-happed aitavad nahalt eemaldada surnud naharakud ning see kiirendab naharakkude uuenemist, tulemuseks on ühtlane nahatoon ja särav jume.

Regulaarne kasutamine vähendab pigmendilaike, silub nahka ja vähendab naha pinna karedat struktuuri. Sobib veganitele ja allergikutele. Toodet ei ole katsetatud loomade peal.

Foto: Karen Härms

Berrichi looduslik näopesuvaht on loodud sinu näonaha leebeks aga tõhusaks puhastamiseks. Vaht ei riku naha loomulikku tasakaalu ja tulemuseks on puhas ja sametine näonahk. Näopesuvaht Foam sisaldab tõhusalt niisutavaid ja vananemisvastaseid vetikatest pärit antioksüdante astaksantiini ning furtsellaraani.

Täiesti ainulaadse koostisosana on vahtu lisatud sõrmlaimi ekstrakti Lime Pearl™, mis on õrnalt nahka kooriva toimega. Sõrmlaim sisaldab looduslike AHA happeid ja antioksüdante. Vaht sobib tundlikule nahale ja ka silmameigi eemaldamiseks.

Kasutamine: Kanna vaht niiskele nahale õrnalt masseerides ja seejärel loputa hoolikalt. Vaht sobib igapäevaseks kasutamiseks. Sobilik igale vanusele ja ka veganitele.

Rohkem tooteid leiab Berrichi kodulehelt.

Head Uudised GoodNews