1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. LOOMULIKU ILU SAADIK I Regina Teino: elu enda kehas ja maailmas – see on imeline
LOOMULIKU ILU SAADIK I Regina Teino: elu enda kehas ja maailmas – see on imeline

LOOMULIKU ILU SAADIK I Regina Teino: elu enda kehas ja maailmas – see on imeline

Loodusterapeut Mai-Liis Kivistik sõnab, et looduses pole miski täiuslik ja samal ajal on kõik täiuslik. Loomulik olemine annab naistele uskumatult jõudu, sest see on see, kes nad päriselt on. Mai-Liisi kvaliteetseid loodustooteid kannavad oma lemmikutena edasi mitmed naised ja mehed ning esmakordselt tutvustab loodusterapeut MaiWistiku LIS inimesi ehk Loomuliku Ilu Saadikuid. „Nemad esindavad täpselt seda, millised on meie väärtushinnangud ja kuidas meie maailma näeme – läbi helguse, valguse, rõõmu ja loomulikkuse,“ lausub ta.

Regina Teino ja Mai-Liis Kivistik. Foto: Helen Tulp

Tutvustame teile Loomuliku Ilu Saadikut TantsuGeen Tantsustuudio kaasasutajat Regina Teinot.

Regina Teino. Foto: Helen Tulp

Regina ja Mai-Liis kohtusid läbi ühise trennikodu ehk tantsu- ja fitnessiklubi TantsuGeen ning sealt edasi oli Regina tee MaiWistikuni möödapäästmatu – Regina on juba aastaid püüdnud liikuda aina rohkem sinnapoole, et kasutatavad tooted oleksid võimalikult palju looduslikud ning maailma säästvad. Kui Mai-Liis palus Reginat Loomuliku Ilu Saadikuks, siis arvas viimane alguses, et loodusterapeut eksis aadressiga. “Olin väga meelitatud ning seejuures ülimalt tänulik, sest olen olnud Mai-Liisiga rohkem kontaktis ning inimesed, kes on projekti kaasatud, on inspireerivad, tugevad ja ilusad naised,“ sõnab Regina, miks otsustas hakata Loomuliku Ilu Saadikuks.

Regina Teino. Foto: Helen Tulp

Regina jaoks tähendab loomulik ilu midagi, millega inimese sünnib ning ilu ilma sõnata „loomulik“ on see, kui lisada meik, soeng jne – üks ei saa eksisteerida teiseta. „Ilu otseselt loomulikust ilust eriti ei erine. Nad saavad teineteist täiustada ning loomulik ilu on meil kõigil olemas. See on hoolivus ja armastus enda keha vastu,“ lausub ta.

Ilu otseselt loomulikust ilust eriti ei erine. Nad saavad teineteist täiustada ning loomulik ilu on meil kõigil olemas. See on hoolivus ja armastus enda keha vastu.

Regina Teino. Foto: Helen Tulp

Trenn ja liikumine teevad ajule restardi

Vabal ajal liigub Regina nii palju kui võimalik. Ta tantsib, teeb trenni, veedab aega pere ja sõpradega ning proovib nautida elu kõiki külgi nii palju kui saab. „Vaatamata sellele, et proovin elu õppida võtma rahulikumalt ja aeglasemalt, siis see on alles õppeprotsessi alguses. Ma armastan inimesi ja liikumist ja mõlemaid on minu ümber palju. Proovin neid omavahel võimalikult palju miksida, otsida tasakaalu… Looduses tahaksin käia kogu aeg, aga liiga kiire elutempo väikeste laste kõrvalt ei võimalda seda nii palju teha. Seetõttu olen loobunud liikumast auto/ühistransportidega ning liigun võimalikult palju jala ja proovin siis märgata, vaadata ja nautida. Ka ringi reisides samuti avatud meele ja silmadega ringi vaadata,“ räägib ta ja lisab, et tema hobideks on tants, trenn, pere, sõbrad, reisimine, mõnus ja lihtne aeg, peod… Ehk kõik see, mis elul pakkuda on. „Ma ise annan tantsutrenne, aga lisaks teen ka üldfüüsilist ning käin võimalusel ka teiste treenerite käe all tantsimas. Minu viimase aasta väga suur lemmik on näiteks pilates. Trenn ja liikumine teevad ajule restardi, korrastavad mõtteid ja toovad rahu. Trenn on minu elus väga suure tähtsusega,“ sõnab ta.

Trenn ja liikumine teevad ajule restardi, korrastavad mõtteid ja toovad rahu.

Regina Teino. Foto: Helen Tulp

Juba pikemat aega proovib Regina juurutada enda igapäeva ellu põhimõtteid peamiselt oma lemmikraamatusest ning armastab nende kokkuvõtteid ikka ja jälle uuesti sirvida ja meelde tuletada. „Põhilisteks on nt Michael Chaskalson ja Megan Reitz raamatust “Meele aeg” LVM põhimõte (lubamine, vaatlemine ja metateadlikkus) ning Don Miguel Ruizi raamatu “Neli kokkulepet”. Kas ma suudan seda kogu aeg teha? Kindlasti ei, aga need on põhimõtted, mis mulle väga meeldivad ning soovin/proovin neid aina rohkem ja sügavamalt kõigesse juurutada,“ lausub ta.

Regina jaoks tähendab tervislik eluviis tasakaalu otsimist ja leidmist võimalikult paljudes aspektides ning seejuures liikuda üha rohkemate tervislike nippide juurde, et enda kehas oleks mõnus elada. „Ja et seejuures saaks ka kogu maailm samm-sammult liikuda koos meie kõigiga jätkusuutlikuma ning mõnusama elu suunas. Pean ütlema, et kui ma enne pigem kreemitasin vähe, siis leides looduslikud variandid, mis on nii mõnusad, siis näokreemi osas olen täielik sõltlane. Ma tõesti tunnen, et see on möödapääsmatu pai mu näole ja nägu saab alati uue hingamise. Elu enda kehas ja maailmas – see on imeline,“ sõnab ta loodustoodete kasutamise kohta.

Tervislik eluviis tähendab tasakaalu otsimist ja leidmist võimalikult paljudes aspektides ning seejuures liikuda üha rohkemate tervislike nippide juurde, et enda kehas oleks mõnus elada.