1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. MINI VIDEOSARI I Loomuliku Ilu Saadik Regina Teino räägib, miks valida loomulik ilu
MINI VIDEOSARI I Loomuliku Ilu Saadik Regina Teino räägib, miks valida loomulik ilu

MINI VIDEOSARI I Loomuliku Ilu Saadik Regina Teino räägib, miks valida loomulik ilu

Mida tähendab ilu sinu jaoks? Eesti ravimtaimedest valmistatud looduskosmeetika brändi MaiWistiku jaoks tähendab ilu loomulikkust ja läbi naturaalse toetuse selle kauni sära pikaaegset kestvust. 20. oktoobril jagab Facebooki live`s Tantsu- ja fitnessiklubi TantsuGeen kaasasutaja Regina Teino oma ilunippe ja väärtushinnanguid ning räägib, miks valida loomulik ilu.

MaiWistikul on rõõm näha, et nende kvaliteetseid loodustooteid kannavad oma lemmikutena edasi mitmed naised ja mehed. Esmakordselt on MaiWistikul võimalus tutvustada mini videosarjas MaiWisitku LIS inimeste lugusid ehk Loomuliku Ilu Saadikud räägivad, miks nad teevad loomulikke valikuid.

Regina Teino. Foto: Helen Tulp
Regina Teino. Foto: Helen Tulp

Loomuliku Ilu Saadikud esindavad seda, millised on MaiWistiku brändi väärtushinnangud ja kuidas nemad maailma näevad – läbi helguse, valguse, rõõmu ja loomulikkuse.

Esimene külaline mini videosarjas on Tantsu- ja fitnessiklubi TantsuGeen kaasasutaja Regina Teino.

Regina on tegelenud erinevate tantsustiilidega (võistlustants, moderntants, showtants, klassika, hiphop jne) erinevates tantsukoolides juba lapsest peale. Nagu ühele usinale eestlasele kohane, alustas ta kodukohas juba väga varakult rahvatantsuga, seejärel tuli loomuliku jätkuna võistlustants ning edasi showtants ETV Tantsustuudios. Hiljem jätkus tantsuteekond Eesti Tantsuagentuuris õppides ja DanceAct Tantsustuudios treeneri ametit pidades. 2011 aastal asutas Regina, partneriga kahasse, TantsuGeen Tantsustuudio.

Regina Teino (Foto Helen Tulp)
Regina Teino. Foto: Helen Tulp

“Ma olen naine ja ema, kes võtab elult kõik, mis tal pakkuda – olen põnevil, et mis tal veel pakkuda on. Ma armastan liikumist, tantsimist, trenni ja inimesi ehk koguda omamoodi, eriskummalisi, lihtsaid tegelasi enda ümber.. Need, meie inimesed, nad aitavad kujundada märkimisväärse osa meist ja see on põnev! Ootan näha, kuhu ja kuidas elu ning inimesed seal mind vormida aitavad! Armastan elu,“ räägib enda kohta Regina.