1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. 2013 Montoni kevadkollektsioon on tõeline moe maiuspala!
2013 Montoni kevadkollektsioon on tõeline moe maiuspala!

2013 Montoni kevadkollektsioon on tõeline moe maiuspala!

Foto: Jelena Rudi

Sel kevadel toob Monton kandikul kätte olulisimad trendid. Naistemoes teevad ilma 60ndate minimalismist inspireeritud kleidid, kärbitud sigaretpüksid ning colour blocking. Comebacki teinud triipe tasub miksida teiste põnevate mustritega.

Idüllilist meeleolu loovad veealused pastellitoonid, merikarbid, pärlitega ehitud krabid ja pits. Lisaks köidab pilke efektne linnumuster nii lühikeste pükstega kostüümil kui trendikal särkkleidil. Rahulikku meeleolu elavdavad pungilikud elemendid nagu nahk ja tõmblukud. Erilise koha on disainerite südames hõivanud pealaest jalatallani ühe ja sama mustri kandmine – lilleline mantel on kõige trendikam samast kangast pükste või kleidiga!

Uudseid lõiked leiab nii ilma kraeta kookonvarrukatega mantlis kui huvitavate väljalõigetega kleidis.

Montoni meestekollektsioon on silmatorkavalt värviline ning mustriline. Värvid jõuavad lisaks pluusidele ka pükstele, pintsakutele ja kudumitele – mehed olgu valmis kandma korallpunast,  türkiissinist, piparmündirohelist ja muid moekaid toone. Mehi üllatab kevadel shortsuit ehk lühikeste pükstega ülikond ning twin-set ehk samast kangast ja sama mustriga rõivaesemete kombineerimine.

VAATA GALERIID!
Fotod: Jelena Rudi

Head Uudised GoodNews