1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Konkurss Mrs Europe Estonia 2020 ootab osalema
Konkurss Mrs Europe Estonia 2020 ootab osalema

Konkurss Mrs Europe Estonia 2020 ootab osalema

Angel Models Agency ootab 1. aprillini kandideerima Mrs Europe Estonia 2020 konkursil osalemiseks.

Mrs Europa 2019 Ljudmilla Karpikova sõnul on konkursi eesmärk leida julgeid, enesekindlaid ja kauneid naisterahvaid, kes suudavad murda kuvandit ja näidata, et ilu tuleb lisaks välisele sisemusest. “Nii hingeline rahulolu kui ka rõõmsameelsus on aluseks välisele ilule. Aktiivsus ja sportlikkus on alati moes. Ilu on terviklik elustiil,” ütles ta.

Kandidaadi vanus peab jääma vahemikku 28-45 eluaastat. Kandidaat võib olla abielus, lahutatud, lastega või ilma. Osalemiseks tuleb saata kolm pilti (portree, täispikkuses ja bikiinides) ja lühitutvustus meiliaadressile angelmodelseu@gmail.com teemaga „Mrs Europe Estonia 2020″. Sobivad naised kutsutakse vestlusele, mis on tasuta ega kohusta millekski. Konkursil osalemine on tasuline.

Konkursi finaal toimub klubis Prive 19. aprillil. Konkursil ootab finaliste mitu erinevat vooru, sealhulgas talendivoor ja stiliseeritud rahvariietevoor. Võitja esindab Eestit rahvusvahelisel konkursil Mrs Europe 2020, mis toimub 26. septembril Tallinnas teatris Estonia.

 

Head Uudised GoodNews