1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Kuidas fotodel hea välja näha
Kuidas fotodel hea välja näha

Kuidas fotodel hea välja näha

Kuidas fotodel hea välja nähaKui tihti on juhtunud, et sa pole olnud rahul sellega, kuidas fotol välja näed?
Kõigi nende jaoks, kes ei ole sel aastal veel puhkusel käinud, kuid kavatsevad seda peagi teha (mille juurde kuulub ka natuke kaamera ees poseerimist), oleme välja otsinud mõned nipid – mille hulgas on ka paar trikki, mida modellid kasutavad, et fotodel alati nii täiuslikud välja näha –, kuidas end fotol parimast küljest näidata.

1. Sinu välimus

Mõtle sellele, mida sa tahaksid selga panna

Kindlasti pane selga midagi, mis sobib su kehatüübiga ja toob esile jooned, mida tahad esile tõsta. Värvid ei ole olulised, kuid õige lõige on väga tähtis. Sa ju ometi ei taha, et oled pildi peal hirmus kitsastes pükstes ja T-särgis, mis osatab iga su liigset kilo?

Õige jumestus on samuti tähtis

Kasuta meiki, mis annab värske väljanägemise: heledaid loomulikke toone silmade ümbruses, et muuta silmad suureks ja säravaks, ning marjakarva läiget huultel. See on suurepärane viis huulte loomuliku värvi rõhutamiseks, samal ajal neile pisut tervet sära lisades. Et nägu ei läigiks, kanna mati jume saavutamiseks peale kompaktpuudrit.

Kiire moodus juustele pisut loomulikku kohevust lisada

Kummarda pea alla ja raputa juukseid enne pildistamist, et juuksed näeksid välja loomulikult kohevad.

2. Poseerimine

Keera ennast

Supermodellidelt võiksime õppida kolm lihtsat nippi, mis tagavad fotodel alati suurepärase väljanägemise. Arvatavasti tehakse enamik fotosid nii, et keha on otsevaates – see on aga viga! Selle asemel, et seista sirgelt nagu pulk, keera natuke keha. Nii näed välja kõhnem ja samas on mõnda kehaosa niimoodi lihtsam varjata.

Pea tuleks keerata kaamera poole

Proovi kallutada pead õige veidi kuklasse ja lükata pisut-pisut ettepool, kuid vaata ette, et sa ei aja lihtsalt lõuga ette. Kogu nägu peab näha olema. Niimoodi väldid ka topeltlõua näitamist.

Proovi mitte kurba või vihast nägu teha

Tuleta meelde, mida sulle lapsena õpetati. Mõtle millegi naljaka peale. Kui tahad, võid öelda isegi “Riis!”.  Seda nippi kasutades on sul fotol kena loomulik naeratus ja säravad silmad.

3. Taust

Oluline on ka see, kus pildistada. Päikeseloojang tekitab alati romantilise meeleolu, kuid vaata, et  päike ei oleks otse tagant, sest sel juhul jääd sa pildile väga tumedana ja taust omakorda väga heledana.
Samuti kontrolli, et otse su selja taga ei oleks mõnda ritva, posti või midagi sarnast, sest fotol võib see jätta mulje, just nagu kasvaks post välja otse sinu peast.

Lõpuks kiire säravate silmade nipp

Kui sind pildistatakse keskpäeva paiku, kui päike on kõige kõrgemal, vali pildistamiseks varjuline koht, nii et päikesevalgus peegeldub kõigilt heledatelt pindadelt su näo ümber. Selline valgus pehmendab näojooni ja väikesed kortsud ei paista välja.
Järgi eespool nimetatud kolme nippi, kui tahad puhkusepiltidel välja näha nii hea kui võimalik, et saaksid fotosid uhkusega kõigile näidata. Kindlasti öeldakse su hea välimuse kohta ka komplimente. Foto jaoks poseerimine polegi nii raske, kui tead kõiki nippe.

Allikas: Dormeo.ee

Head Uudised GoodNews