1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Spetsialistid jagasi nõuandeid noorusliku naha säilitamiseks
Spetsialistid jagasi nõuandeid noorusliku naha säilitamiseks

Spetsialistid jagasi nõuandeid noorusliku naha säilitamiseks

Fotod: Liina Notta

Täna restoranis Art Priori toimunud sügisesel iluhommikul tutvustati Eesti ajakirjanikele esmakordselt eksklusiivset Artistry kulda sisaldavat nahahoolduskollektsiooni Supreme LX. Nõuandeid noorusliku näonaha säilitamiseks jagasid dermatoloog Bret Kaldvee ja Amway ilukoolitaja Andrzej Sawicki ning oma kauni näonaha saladuse paljastas armastatud lauljatar Ithaka Maria.

“Naha vananemise algpõhjuseks on vähene nahahooldus ja päikesega liialdamine, samuti mängivad rolli une kvaliteet ja kahjulikud harjumused. Naha eest hoolitsemine peaks algama juba varasemas eas, sest naha vananemise vastu võitlemine võiks olla pigem ennetav kui tagajärgi korrigeeriv,” sõnas Dr. Niine nahakliiniku dermatoloog Bret Kaldvee.

“Noorusliku näonaha saladus on regulaarne nahahooldus. Jälgida võiks ühte kindlat reeglit – sama palju aega, kui kulub hommikul meikimise peale, kuluta õhtul ka naha puhastamisele ja niisutamisele. Nii toimides ei ole vaja tegeleda tagajärgedega, kuna oled suutnud kortse juba suurel määral vältida,” kinnitas Amway ilukoolitaja Andrzej Sawicki.

Artistry Supreme LX kollektsiooni tooted sisaldavad jasmiingardeenia ekstrakti, mis aitab naha loomulikud biorütmid taas sünkrooni seada ning annab nahale loomulikku sära ja energiat. Kreemid sisaldavad 24-karaadist kulda, eksklusiivset CellEffect24 kompleksi ja muid kasulikke toimeaineid.

“Artistry Supreme LX näokreemid aitavad vältida kortse ning noorendavad vananevat nahka koguni 15 aasta võrra. Seega ei ole igapäevane nahahooldus ülepaisutatud jutt mitte millestki, vaid tegemist on väga olulise teguriga, mis naha välimust kogu elu vältel mõjutab,” lisas Sawicki.

Artistry Supreme LX tooteid mõnda aega testinud lauljatar Ithaka Maria tunnistas, et tema peab väga lugu tervislikkusest – tervislikest eluviisidest ja sportimisest ning küllap on need ka tema noorusliku välimuse põhjuseks. Lauljatar tõdes, et tundliku näonaha tõttu ei saa ta paljusid kreeme kasutada, kuid Artistry Supreme LX näokreemi sai ta rahulikult kasutada.

Head Uudised GoodNews