1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Vali iseenda aktsepteerimine!
Vali iseenda aktsepteerimine!

Vali iseenda aktsepteerimine!

Vali iseenda aktsepteerimineTihtipeale oleme me enese suhtes liiga kriitilised. Vaatame peeglisse ja märkame vaid neid asju, mida sooviksime enda juures muuta. Tegelikult võiksime märgata hoopis neid asju, mis meie juures on imelised.

Sisemisa ja välimise ilu kooskõla on samuti oluline. Kui pead silmas tarku valikuid rõivaste ja kingade ostmisel, jõuad kergemini eneseväärtustamiseni.

Kõige alus on iseenda aktsepteerimine. Tee loodusega koostööd, see on palju lihtsam, kui temaga võidelda.

Mõned nõuanded riiete ostmisel 

Tee panus rõivastele, mis on kasutatavad kogu päeva, mõõdukalt tööl ja elegantselt õhtul välja minnes. Pigem olgu sul mõned klassikalised rõivad, kui palju impulssriideid. Klassikalisi rõivaid on hea kombineerida erinevate riietega. Omal kohal on siin kindlasti must kleit ning pintsak.

Väiksemate rõivakohenduste tarvis hoia kokku aega, eelistades poe poolt pakutavaid õmblejaid eraldi õmbleja otsimisele.

Osta mõned klassikalised pintsakud, mida saab kanda aasta ringi. Ära soeta palju kostüüme, sest pükse saab harva eraldi kasutada.

Kui sa ei ole mõnda rõivaeset üle kahe hooaja üldse kandnud, siis ära tee seda ka edaspidi. Sa ei hakka sellest mingil juhul puudust tundma. Teisisõnu tee kapis riiete suurpuhastus.

Kui ostad uued kingad, pane neile sisse kaitsvad sisetallad, et säästa nahktalda.

Kui sul pole võimalusi pidevalt uusi rõivaid osta, siis värskenda vanu rõivaid erinevate aksessuaaridega.

Sobita julgelt. Ühendades endas vana ja uut, kalleid disainerrõivaid odavate second-handi riietega, võid luua huvitava stiili.

Less is more – vähem on rohkem. Mitte küll alati, sest üheplaaniline väljanägemine võib olla igav ja üksluine. Detaili ja aksessuaaririkkam mood on sageli huvitavam.

Kui napib raha täiesti uute rõivaste ostmiseks, investeeri eksklusiivsematesse kingadesse, mis toovad esile ka su riietuse.

Soeta hea kvaliteediga ülerõivaid. Neid ei vahetata nii tihti.

Tarku valikuid rõiva maailmas ning kuhjaga iseenda aktsepteerimist!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews