1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Fits.me lihtsustab rõivakauplejate ning nende klientide elusid veelgi
Fits.me lihtsustab rõivakauplejate ning nende klientide elusid veelgi

Fits.me lihtsustab rõivakauplejate ning nende klientide elusid veelgi

Eesti juurtega virtuaalse proovikabiini teenust pakkuv ettevõte on valmis saanud tehnoloogilised uuendused, mis lihtsustavad oluliselt nii proovikabiini integreerimist kui selle kasutamist.

Fits.me lihtsustatud proovikabiin Fit Advisor on saanud märkimisväärse uuenduse, mis kõrvaldab rõivakauplejate vajaduse mõõta sadu erinevaid riideesemeid kõikides eri suurustes. Tegemist on senini suurima probleemiga, millega sarnaste lahenduste pakkujad silmitsi on seisnud. Nüüdsest on rõivakauplejatel vaja mõõta igast rõivatüübist vaid üks suurus, mis vähendab oluliselt virtuaalse proovikabiini integreerimisega kaasnevat eeltööd.

Fit Advisor on Fits.me proovikabiini lihtsustatud versioon. Foto-reaalse pildi kuvamise asemel soovitab süsteem kasutaja sisestatud mõõtudest tulenevalt talle sobivat riidesuurust. Uus toode töötati välja esialgse virtuaalse proovikabiini baasil.

Tehnoloogilise uuenduse läbi on oluliselt lihtsustatud ka lõppklientidele mõeldud kasutajaliidest. Kui senini pidid proovikabiini kasutajad tulemuse nägemiseks sisestama erinevaid kehamõõte, siis nüüdsest piisab vaid enda vanuse, pikkuse ning kaalu teadmisest.

Tänu maailma suurimale kehamõõtude andmebaasile ning koostöös STACC’iga välja töötatud algorütmidele suudab Fits.me süsteem ülimalt täpselt genereerida inimese mõõdud, kasutades vaid eelmainitud andmeid.

Uued suurkliendid Eesti kaupmeeste abiga

Fits.me sõlmis hiljuti lepingud selliste maailmakuulsate brändidega nagu Isabella Oliver, Austin Reed, Viyella, CC Fashion, M&Co, Musto, Savile Row jpt. Uute klientide virtuaalsetes proovikabiinides kasutatakse uudset rõivaste kuvamise süsteemi, mille välja töötamisel on oma abikäe ulatanud paljud kohalikud kauplused.

Fits.me Tartu stuudio juhataja Kristina Roosvaldi sõnul on positiivne, et kohalikud riidepoed on oma tooteid uue lahenduse välja töötamiseks lahkelt laenanud. „Leian, et kogu Tartu võib Fits.me edu üle uhkust tunda. Viimase aastaga on meie klientide hulk, töömaht ning kollektiiv märkimisväärselt suurenenud. Ühtlasi tahaksin tänada ettevõtteid Tartus nagu ESPRIT, MOHITO, NS King, Sportland, Timberland, Ecco, Avanti, Reserved, House, Make-Up Store, Ilutare ilusalong jt., et nad meid hiljutiste projektide juures abistasid.“

Fits.me virtuaalset proovikabiini arendatakse ning turustatakse tarkvara kui teenus (SaaS) mudeli baasil. Teenus on mõeldud online-rõivakauplustele, et vähendada riiete tagastamiste arvu, läbi mille kasvatatakse veebipoe netokasumit.

Head Uudised GoodNews